TEDAŞ’TAN 9 İLÇEYE 23 YENİ TRAFO MONTAJI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TEDAŞ’TAN 9 İLÇEYE 23 YENİ TRAFO MONTAJI


 

Toroslar EDAŞ’ın Mersin’deki yatırımları eylül ayında da devam etti. 9 ilçeye 23 yeni trafo montajının gerçekleştirildiği kente, daha aydınlık sokaklar için 764 yeni aydınlatma armatürü yatırımı yapıldı

Haber Merkezi

Toroslar EDAŞ’ın Mersin’de sürdürülebilir ve kaliteli enerji hedefi kapsamında eylül ayında da yatırımları sürdü. Erdemli, Anamur, Silifke, Tarsus, Akdeniz ve Yenişehir ilçelerinde 11 elektrik panosunun bakımının yapıldığı kentte 1.177 aydınlatma armatürü de elden geçirildi. Gülnar, Tarsus ve Akdeniz ilçelerinde 11 dağıtım merkezinin bakımını yapan Toroslar EDAŞ ekipleri, Erdemli, Anamur, Bozyazı, Silifke, Gülnar, Aydıncık, Akdeniz ve Mut ilçelerini içine alan bölgede 38.6 kilometrelik hattın bakımını gerçekleştirdi. Erdemli, Silifke ve Tarsus ilçelerinde bulunan 13 trafo da yenilendi.

YENİ YATIRIMLAR

Toroslar EDAŞ, Mersin’de yeni yatırımlara da hız verdi. Toroslar, Yenişehir, Silifke, Gülnar, Mut, Tarsus, Mezitli, Anamur ve Bozyazı ilçelerinde 23 yeni trafonun montajını yapan ekipler, Toroslar, Akdeniz, Silifke, Gülnar, Mut, Tarsus, Çamlıyayla, Anamur, Bozyazı ve Aydıncık ilçelerini kapsayan bölgede 34 kilometrelik havai hat yatırımını tamamladı. Toroslar, Akdeniz, Yenişehir, Silifke, Gülnar, Mut, Tarsus, Erdemli ve Mezitli ilçelerinde 53 kilometrelik yeni alçak gerilim, yüksek gerilim ve aydınlatma yeraltı kablosu döşemesini yapan Toroslar EDAŞ ekipleri, Toroslar, Akdeniz, Silifke, Gülnar, Mut, Tarsus, Çamlıyayla, Anamur, Bozyazı ve Aydıncık ilçelerinde 764 yeni aydınlatma armatürünün montajını da tamamladı.
Toroslar EDAŞ’ın Mersin’deki yatırımlarının, önümüzdeki dönemde de devam edeceği bildirildi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA