SENİ BİLMEYİZ DE BİZ SATILIK DEĞİLİZ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SENİ BİLMEYİZ DE BİZ SATILIK DEĞİLİZ!


 

Hakkındaki eleştirilere ve iddialara yanıt vermek yerine sorunlardan dem vuran ve vaatlerini sürdüren MİY Başkanı Ali Tekin’in, “20 milyon versinler, nükleeri destekleyelim” açıklaması tepki topladı.

Öte yandan MİY Futbol Şube Sorumlusu Serhan Antalyalı ile Başkan vekili Hasan Hüseyin İpek görevinden istifa etti. İstifaların bugün de sürmesi beklenirken Başkan Ali Tekin, Ayrılmak isteyenin de kendi taktiri” yorumu yaptı.

ALİ ŞANLI

Göreve geleli bir ay olmasına rağmen basının karşısına çıkmamakla eleştirilen Mersin İdman Yurdu Kulüp Başkanı Ali Tekin, önceki gün düzenlediği basın toplantısında konuştu. Mersin basının protesto ettiği toplantıda hakkındaki eleştirilere ve iddialara yanıt vermek yerine yine vaatlerde bulunan ve sorunlardan dem vuran Tekin, açıklamaları ile tepki topladı.

Hedeflerinin kulübü ayaklarının üzerine tutmak olduğunu belirterek, “Önceliğimiz, kulübün ticari faaliyetlerini yürütebileceği bir banka hesabını oluşturarak borçları yapılandırmak olacak” diyen Tekin, istifa dedikodularına da yanıt verdi.

MİY Futbol Şube Sorumlusu Serhan Antalyalı ve Başkan vekili Hasan Hüseyin İpek görevinden istifa ederken, başka yöneticilerin de istifa edeceği iddialarına Tekin’in yanıtı şu oldu; “Şu ana kadar bize gelen bir istifa dilekçesi yok. Tabii yarınki maçtan sonra bazı yöneticilerin istifa edeceği söyleniyor. Maçın sonucuna göre hareket edecek sanırım. Ama biz kimseyi zorla yönetime yazmadık. Ayrılmak isteyenin de kendi taktiri”.

Öte yandan nükleer konusunda da Mersinliler istese de istemese de nükleerin santralin yapılacağını belirten Ali Tekin, “O zaman kardeşim gelin bundan menfaatlenelim. Nükleer santral bize 20 milyon versin ben de yönetimimi, taraftarlarımı toplayayım, nükleeri destekliyorum diyeyim” dedi.

“PARA İÇİN HER TÜRLÜ DEĞERİ SATABİLECEK İNSANLAR…”

Bu açıklamaya kent genelinden tepi yağdı. CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı, “Mersin de Mersin İdman Yurdu taraftarı da satılık değildir. Herkes haddini bilmeli” diyerek, tepkisini dile getirdi.

Nükleer Karşıtı Platform paydaşı olan Tabip Odası’nın Başkanı Dr. Ful Uğurhan da, sosyal paylaşım sitesinden yaptığı paylaşımdan şu tepkiyi verdi: “Şimdi bu adamın söyledikleri nasıl açıklanabilir?

a-) Aramızda para için inandığımız her türlü değeri satabilecek insanlar olduğunu…

b-) Aslında kendileri gibi düşünen pek çok insanın aklından geçirdiği ama toplumun tepkisinden çekindiği için dillendirmediğini safdillikden ya da idrak yoksunluğundan söyleyivermiş olması

c-)Nükleer santrali yapacağı söylenen şirketin (Rosatom) ki adamın adını bilmediği anlaşılıyor, santrali yapacak parasının olmadığını bilmemesinden

f-) Futbolu hayatının en önemli yerine koyan insanların bazı entellektüel kabiliyetlerini ister istemez yitirmiş olduğunu

e-) HEPSİ”…

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA