SU ÜRÜNLERİ İHRACATÇILARI KUZEY IRAK İÇİN ATAĞA GEÇTİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SU ÜRÜNLERİ İHRACATÇILARI KUZEY IRAK İÇİN ATAĞA GEÇTİ


 

Irak’ın Erbil kentinde 10-13 Ekim 2016 tarihleri arasında gıda sektörüne yönelik olarak "IRAQ AGROFOOD Fuarı”nın Türkiye milli katılım organizasyonu bu yıl 5’inci kez Akdeniz Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçıları Birliği (ASHİB) ve Akdeniz Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği tarafından b

Haber Merkezi

Bakliyat, makarna, süt ve süt ürünleri, su ürünleri ve balıklar, kanatlı ürünleri, dondurulmuş ve konserve gıdalar, yaş meyve sebze, gıda ürünleri ambalajı ve paketleme ürünleri gibi birçok sektöre yönelik ürünlerin sergilendiği söz konusu fuara Türkiye 282 m2 alanda 12 firma ile katıldı.
Türkiye'nin, fuarda istenen başarıyı ve ilgiyi yakalaması amacıyla özgün stand tasarımı yaptırılarak, fuarda katılımcı firmalarımızın logo, ürün görseli, ürün ve iletişim bilgilerinin yer aldığı broşürler hazırlandı ve info stand alanında ziyaretçilere dağıtıldı. 
Irak Agrofood Fuarı’ndaki Türkiye Milli Katılım Pavillion’u Erbil Başkonsolosu Mehmet Akif İnam ve Ticaret Müşaviri Zihni Tuğrul tarafından ziyaret edildi. 
Akdeniz Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçı Birliği, 11 Ekim 2016 tarihinde Irak'ın en büyük süpermarket zincirlerinden Carrefour, Majidi Mall, Holland Market'ın satın alma müdürleri, büyük yerel tedarikçileri ve fuar katılımcılarını akşam yemeğinde ağırladı. Yemekte misafirlere Türkiye'den getirilen su ürünleri de ikram edildi.   
Resepsiyona ev sahipliği yapan Akdeniz Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçıları Birliği Başkanı Ali Can Yamanyılmaz, yaptığı konuşmada Kuzey Irak pazarının sektör için büyük öneme sahip olduğunu, Irak'a su ürünleri ihracatını artırmayı hedeflediklerini, bu pazarda kat edecek çok yollarını olduğunu belirterek, “Bu akşam burada çok önemsediğimiz Irak pazarına giriş için adım atmak üzere toplandık. Iraklı süper market temsilcilerine Türk su ürünlerini tattırarak, bu ürünleri market raflarında yer almasını sağlayacağız” diye konuştu.
Resepsiyona, Kuzey Irak Bölgesel Kürt Yönetimi Gıda Kontrolörü Dr. Cemal Abdullah, Erbil Başkonsolosu Mehmet Akif İnam, Ticaret Müşaviri Zihni Tuğrul, Kanatlı Tanıtım Grubu Başkanı Bedri Girit ve Kanatlı Tanıtım Grubu YK üyeleri katıldı. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA