3 PUANIMIZ SİLİNDİ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

3 PUANIMIZ SİLİNDİ!


 

İlk olarak Teknik Direktör Levent Arıkdoğan’ı göndermeye çalışan yeni Başkan Ali Tekin’in, ikinci olarak ‘puan silme’ cezasını çözdüğü yönündeki açıklaması boş çıktı! Tahkim Kurulu tarafından Mersin İdman Yurdu’na verilen 3 puan silme cezası onandı.

ALİ ŞANLI

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, Mersin İdman Yurdu'nun yaptığı başvuruyu reddetti ve puanın silinmesine karar verdi. İşte Tahkim Kurulu kararı; “Mersin İdman Yurdu Spor Kulübü'nün Kulüp Lisans Kurulu'nun 20.09.2016 tarih E.2016/18, K.2016/18­3 sayılı kararına itirazı incelendi. İtirazın süresinde olduğu, gerekli harçların yatırıldığı görüldü. Yapılan müzakere neticesinde; Yerinde görülmeyen duruşma talebinin reddine, Başvuruya konu Kulüp Lisans Kurulu kararında usul ve esasa aykırılık bulunmadığı anlaşıldığından, Mersin İdman Yurdu Kulübü'nün başvurusunun reddi ile kararın onanmasına, Esas hakkında karar verildiğinden yürütmenin durdurulması talebi hakkında ayrıca karar verilmesine yer olmadığına, oybirliği ile karar verildi” denildi. MİY’de geçtiğimiz günlerde başkanlık koltuğuna oturan Ali Tekin ise daha birkaç gün önce borçlar nedeniyle 3 puan silinme durumu olduğunu ancak bu sorunu çözdüklerini açıklamıştı. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA