YENİ BİR SKANDAL MI GELİYOR? | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

YENİ BİR SKANDAL MI GELİYOR?


 

Krizlerin takımı Mersin İdman Yurdu’nda büyük umutlarla başkanlık koltuğuna oturan Ali Tekin ve yönetiminin şuana kadar hiçbir şey yapmaması kafaları karıştırıyor!

ALİ ŞANLI

Mersin İdman Yurdu’nda yaşanan bir çok skandala bir yenisi mi ekleniyor? 1,5 günde ortaya çıkan, yönetimini oluşturarak Mersin İdman Yurdu’na Başkan olan Ali Tekin hakkında inanılmaz iddialar ortaya atılıyor. Kongrede büyük vaatlerde bulunan Tekin sırası ile transfer tahtasını açacağı, takıma otobüs alacağı, tesis zengini yapacağı, borçlarını silerek borsaya gireceğini bağıra bağıra söylemişti. 
Yaklaşık 20 gündür Mersin İdman Yurdu Kulüp Başkanlığı koltuğunda oturan ancak somut bir şekilde hiçbir icraatı olmayan Tekin sorgulanmaya başlandı. Hakkında dolaşan iddialar arasında ise Mersin’e getirdiği makam aracının kiralık olduğu, sabıka kaydının bulunduğu, sadece iş takibi yaptığı, zengin olmadığı, hatta bazı borçlarını Kulübe ödettirmeye çalıştığı gelen iddialar arasında.
Kulüp başkanı olduğu günden beri basın toplantısı yapmayan, sürekli borçlardan söz eden Tekin’in bu tavırlarının oyalama taktiği olarak algılanmasına neden oldu. Yönetim içinde bazı isimlerin bu gelişmeler karşısında rahatsızlık duyarak bir toplantı gerçekleştirdiği, hatta 16 imza toplayarak Kongreye gitmeye hazırlanıldığı gelen iddialar arasında.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA