HAKEM SKANDALI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

HAKEM SKANDALI!


 

Merkez Hakem Kurulu’nun, Bölgesel Amatör Lig’de aynı grupta oynayan takımların maçlarına grupta takımı bulunan kentlerin hakemlerini vermesi şaibeye yol açtı!

ALİ ŞANLI

Bölgesel Amatör Lig 5. grupta mücadele eden Meskispor ve Toroslar Belediyespor Koray Aydın Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Maç atılan karşılıklı gollerle 1-1 sona erdi.
Pazar günü oynanan karşılaşmanın hakem triosunun Kilis bölgesinden olması her iki kulüp yöneticileri tarafından tepkiyle karşılandı. Merkez Hakem Komitesi Bölgesel Hakem Kurulu’nun aldığı karar doğrultusunda bu maça atanan hakem triosunun takımlarımızla aynı ligde oynayan Kilis Belediyespor’un bölgesinden olması dikkat çekti. Bölgesel Hakem Kurulu ayını zamanda Ceyhan’ın Kilis ile oynadığı karşılaşmaya da Mersin bölgesi hakemlerini atadı.
Geçtiğimiz sezon da buna benzer atamalarla karşı karşıya kalan kulüpler, Merkez Hakem Kurulu’nun bu konuda dikkatli olmasını istedi. Kulüp yöneticileri, “Hakemlerimize elbette güveniyoruz. Ama hem kulüplerimizi hem de hakemlerimizi zor durumda bırakmamak için Bölgesel Hakem Kurulunun aynı grupta oynayan takımların maçlarına grupta takımı bulunan kentlerinin hakemlerini vermesi şaibeye yol açar. Geçtiğimiz sezonda buna benzer bir durum yaşadık. O dönem önlem alındı ve maçlara farklı bölgelerden hakem atandı. Aynı hassasiyeti bu sende bekliyoruz” dediler.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA