“S PLAKA”DA YENİDEN İHALEYE! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“S PLAKA”DA YENİDEN İHALEYE!


 

Mersin il sınırları içerisindeki

SONER AYDIN

Mersin Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından, daha önce açık arttırılmaya çıkartılan 211 adet “S plaka”nın sadece 67’si satılınca geriye kalan 144 plaka için de yeniden ihale yapılacağı duyuruldu.

“BAŞVURULAR PAZARTESİ BAŞLIYOR”

Piyasa değeri 179 bin, muamman bedeli ise 143 bin 500 TL olan ihaleye başvurular 17 Ekim 2016’da başlayacak ve 26 Ekim 2016 günü sona erecek. İhale için Mersin Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Ticari Plakalar ve Denetleme Şube Müdürlüğü’ne müracaat edilecek. İhaleye katılım hakkı elde edenler; 28 Ekim 2016 günü açıklanacak. İhale için 2 Kasım günü teklif verilebilecek. İhale Kongre Merkezi’nde yapılacak. 

İhaleye katılabilmek için 17 Ekim 2016 tarihine kadar odaya kayıtlı şartı aranacak ve son 6 ay içerisinde düzenlenmiş olan; yolcu taşımacılığı kapsamında şoförlük mesleğini seçmiş olduğunu belirten güncel ‘Oda Kayıt Belgesi’nin aslı istenecek. İhale “Kapalı Teklif Usulü” ile yapılacak. 
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nce yayınlanan ihale duyurusunda, “Toplu taşımacılığın geliştirilmesi, korsan taşımacılığın önlenerek kayıt ve disiplin altına alınması, fiilen çalışan esnaf menfaatlerinin korunması ve trafik güvenliği yolcu emniyetinin sağlanması için Mersin Büyükşehir Belediye sınırları içerisinde okul taşıtı ve personel servis aracı olarak faaliyetini sürdüren tahditli “S Plaka” araç sayısında ihtiyaca binaen arttırılması gerekçesi ile 24.08.2016 tarihinde 2011 adet “S Plaka” verilmesi için ihaleye çıkılmış olup, 67 satılmıştır kalan 144 adet ihale işini  aşağıdaki ihale şartları kapsamında yapılmasının uygun olacağına oy birliği ile karar verilmiştir” ifadeleri kullanıldı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA