ÜMMİYE KOÇAK’A ÖZEL JÜRİ ÖDÜLÜ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÜMMİYE KOÇAK’A ÖZEL JÜRİ ÖDÜLÜ


 

Garanti Bankası’nın Ekonomist Dergisi ve Türkiye Kadın Girişimciler Derneği’nin (KAGİDER) işbirliğiyle bu yıl 10. kez gerçekleştirdiği Türkiye’nin Kadın Girişimcisi Yarışması sonuçlandı.

Haber Merkezi

10. yıl nedeniyle ilk kez verilen “Jüri Özel Ödülü”ne ise “Arslanköy Kadınlar Tiyatro Topluluğu” projesiyle Ümmiye Koçak layık görüldü. Ümmiye Koçak, ödül töreninde yaptığı konuşmada bu ödülü bütün Anadolu kadınları adına aldığını söyleyerek herkesin hayallerinin peşinden koşması tavsiyesinde bulundu.
KAGİDER’in düzenlemiş olduğu etkinlikte olmaktan ötürü çok gururlandığını ve ödüle layık gören herkese teşekkür eden Koçak, “Türkiye Kadın Girişimciler Derneği’ni daha önce duymuştum. Çalışmalarını yakından takip edip okuyordum. Ama günün birinde dernek olarak bana ödül verecekleri hiç aklıma gelmezdi. Bu herkese çok teşekkür ederim. Bu ödülümü Anadolu kadınları adına alıyorum” dedi.

ÜNLÜ İSİMLERDEN DESTEK
Birçok ünlü isim, Ümmiye Koçak’ı sosyal medyadan yayınladıkları mesajlarla kutladı. Bu ünlülerden birisi de ünlü oyuncu Kerem Bürsin. Sosyal medya hesabından Ümmiye Koçak’ın ödül töreninde yaptığı videoyu paylaşan Bürsin, paylaşımının altına, “Canım Ümmiye Teyzem sen bir ilham kaynağısın, örneksin, ve dediğin gibi hayallerinin peşinden koşanın, başaramayacağı şey yok...! #kgy2016” notunu düştü.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA