Maç saati değişti! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Maç saati değişti!


 

Altınordu-Mersin İdman Yurdu karşılaşmasının maç saati değişti. Öte yandan sınırlı kadrosu bulunan Kırmızı-Lacivertlilere sarı kart uyarısı yapıldı.

ALİ ŞANLI

TFF 1. Lig 7. haftada pazar günü oynanacak Altınordu-Mersin İdman Yurdu karşılaşmasının maç saatinin değiştiği açıklandı. Daha önce 17.00 olarak açıklanan karşılaşmanın saati 14:00’e alındı. Öte yandan yapılan anlaşma ile TRT’nin TFF 1. Lig maçlarının yayın hakkını almasının arından maç TRT Spor’dan naklen yayınlanacak. TFF’den yapılan bir diğer açıklamaya göre, karşılaşmada Çağatay Şahan düdük çalacak.
Zorlu karşılaşma öncesi bilet fiyatları açıklandı. Yapılan açıklamaya göre, Altınordu karşılaşmasının deplasman tribünü bileti fiyatı 10 TL oldu. Biletler passo.com.tr den yüklenebilecek. 

SAKATLAR DÜZELDİ
Kırmızı-Lacivertliler ise bu maçın hazırlıklarını öğle saatlerinde yapılan antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör Levent Arıkdoğan nezaretinde gerçekleşen antrenman yaklaşık 1 buçuk saat sürdü. Sakatlıkları bulunanlardan Serol ve Mihaylov takımla çalışmaya başladı. Mersin İdman Yurdu Cumartesi günü oynayacağı maç için bugün öğle saatlerinde hava yolu ile İzmir’e giderek kampa girecek.

SARI ALARMI
Sınırlı kadrosu bulunan Mersin İdman Yurdu’na sarı kart uyarısı da yapıldı. Transfer yasağı nedeni ile transfer yapamayan sınırlı bir kadro ile mücadele etmek zorunda kalan Kırmızı Lacivertliler kritik bölgede oynayan, alternatifi olmayan Mitroviç ve Tolga Şahin’e uyarı geldi. Ligde kalma adına büyük önem verdikleri Altınorduspor maçı öncesi Mitroviç üç sarı kartla sınırda bulunuyor. Tecrübeli stoper kart görmesi durumunda bir sonraki hafta forma giyemeyecek. Bir başka Sarı tehlike ile karşı karşıya kalan oyuncu ise genç yetenek Tolga Şahin. İki Sarı kartı bulunan Şahin’in de dikkati çekilerek Sarı kart görmemesi için uyarıldı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA