Aleyna Milli Takım’da | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Aleyna Milli Takım’da


 

Nokta Okçuluk Mersin Spor Kulübü milli sporcusu Aleyna Akçınar, 2017 büyükler Milli Takım aday kadrosunda yer almayı başardı.

Türkiye Okçuluk Federasyonu Başkanlığı ve İzmir Karşıyaka Belediyesi’nin 7-9 Ekim 2016 tarihinde ortaklaşa düzenlediği Türkiye Kupası final yarışmaları, Türkiye’nin her kategorisinde aralarında en iyi 8 sporcunun bulunduğu 32 sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi. Yarışmalarda Nokta Okçuluk Mersin Spor Kulübü sporcularından Aleyna Akçınar, Mersin’i temsil etti. Final atışlarına kadar başarılı bir şekilde yarışmayı sürdüren Akçınar, atışların sonucunda Makaralı Yay Büyük Bayanlar kategorisinde Türkiye ikincisi olarak gümüş madalyanın sahibi oldu. Türkiye sıralaması yarışmalarının 3 ayağında da ilk üçte yer almayı başaran Aleyna Akçınar, Mersin’e 3 kez Türkiye ikinciliği ve bir kez de takım ikinciliği getirerek büyük bir başarıya imza attı. Bu sonuçlarla Aleyna Akçınar, 2017 büyükler Milli Takım Aday kadrosunda yer almayı başardı. (İHA)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA