BARO BAŞKANI “SIYASET YAPMAYACAĞIM” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BARO BAŞKANI “SIYASET YAPMAYACAĞIM”


 

İki solcu adayı geride bırakarak Mersin Barosu Başkanlığı seçimini kazanan sağ kanattan avukat Ali Er, iki yıllık görev süresinde siyaset yapmayarak, herkes için çalışacağını söyledi.

HEDİYE EROĞLU

Mersin Barosu Başkanlığı’na seçilen Ali Er, sosyal medyadan yaptığı açıklama ile kendisine destek verenlere teşekkür etti. 
“Mersin Barosu seçimleri sonucuna göre Mersin Barosu'nun değerli üyelerinin teveccühleri ile şahsıma Baro Başkanı olarak ve ekip arkadaşlarıma da kurullarda görev yapmak üzere Baromuza hizmet etme görevi ve onuru verildi” diyen Er, seçim sonuçlarının, şahsına ve ekibine duyulan güveni güçlü bir şekilde gösterdiğini kaydetti. 

“HERKES İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”
Tüm meslektaşlarıyla birlikte bu güvene ve onura layık olmak için tüm gücçleriyle herkes için çalışacaklarını vurgulayan Ali Er, “Öncelikle bana oy versin vermesin tüm değerli meslektaşlarıma, bu yola çıkarken yanımda olan tüm ekip arkadaşlarıma, mesleki ve hayat tecrübelerinden feyz aldığım meslek büyüklerime, özellikle bana inanan, güvenen, benim için ter döken sevgili genç arkadaşlarıma, aile hayatımızdan fedakarlık ederek desteğini sonuna kadar veren sevgili eşim Hatice Süreyya Er’e, tüm seçim çalışmalarında emeği geçen buradan ismini tek tek sayamayacağım kadar çok olan meslektaşlarıma ve çalışanlara çok teşekkür ediyorum. Bu başarı bu yolda ter döken herkese aittir. Hepimizi canı gönülden kutluyorum.

“SİYASET OLMAYACAK”
Tüm meslektaşlarıma gönülden taahhüt ederim ki, Mersin Barosu'nu hiçbir siyasi amaç ve düşünceyle hareket etmeksizin, tüm üyelerini birleştirici, bütünleştirici bir anlayışla, tüm meslektaşlarımıza aynı mesafede , Baromuz için hizmet üretmeye odaklanmış, tüm gücünü hizmete harcayan bir anlayışla hep birlikte , birlik ve beraberlik içinde yöneteceğiz. Baromuzu hakettiği güçlü ve saygın konuma hep birlikte taşıyacağız. Birlikte seçim yarışına girdiğimiz değerli meslektaşlarım Bilgin Yesilbogaz ile Hakan Kendirci ve ekip arkadaşlarını, kurullarda görev verilen tüm meslektaşlarımı tebrik ediyorum” dedi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA