Maçlar kısır geçiyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Maçlar kısır geçiyor


 

Bölgesel Amatör Lig 3’üncü hafta gaeride oynandı. 3’üncü haftanın en önemli karşılaşması ise Mersin’de oynandı.

ALİ ŞANLI

 Lige Şampiyonluk parolası ile başlayan iki ekip Meski Belediyespor ile Karaman Belediyespor 90 dakika sonunda 1-1 berabere kalarak Ligin 3’üncü haftasında da galibiyet yüzü göremediler.
Liginde henüz galibiyet ile tanışamayan Meskispor, Karaman Belediyespor karşısında galip gelerek bozuk olan moralleri düzeltmek istedi. Kendisi gibi lige kötü başlangıç yapan Karaman Belediyespor da galibiyet için sahaya çıkmıştı. Mücadelenin yüksek olduğu, her iki takımında kontrollü oynadığı karşılaşmada Meskispor daha çok pozisyon üretti. Bulduğu fırsatları değerlendiremeyen Meskispor ilk yarının başladığı gibi bitmesine neden oldu.
İkinci yarıya istekli başlayan yine pozisyon üreten takım olmasına karşın kalesinde gölü gördü. 77. Dakikada Konuk takım Karaman Belediyespor çok istediği gole ulaştı. 77. Dakikada Sinan sağ taraftan yapılan ortaya şık bir vuruş ile takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golün ardından kısa bir şok yaşayan Meskispor daha sonra toparlanarak rakibinin üste baskı oluşturdu. Çok istediği golü maçın uzatma dakikalarında penaltıdan buldu 1-1. Meskispor Ligin 3. Haftasında da galibiyet duygusunu yaşayamadı. Meskispor önümüzdeki hafta Toroslar Belediyespor’a konuk olacak.

SİLİFKE SERİ YAPTI
Hedefi 3’üncü lig olan Silifke Belediyespor ilk hafta lige sürpriz şekilde mağlubiyet ile başlamasına rağmen son iki haftada aldığı galibiyetler ile zirve yarışında bende varım dedi. İçerde Ceyhan Doğanspor’u 1-0 yenen Silifke ekibi ligde 4. Sıraya yerleşti. İlk yarısı 0-0 biten karşılaşmada baştan sona üstün oynadığı karşılaşmada gol 59. Dakikada geldi. Arka arkaya alınan galibiyetler ile zirve yarışına ortak olan Silifke ekibi Tyanaspor ile deplasmanda karşılaşacak.

TOROSLAR ŞAŞIRTMAYA DEVAM EDİYOR
Ligin en genç ekibine sahip olan Toroslar Belediyespor ise ilk hafta deplasmanda Silifke Belediyespor’u yenerek başlaması taraftarını umutlandırmıştı. Daha sonra oynadığı iki maçta da kötü futbol sergileyerek mağlup olan Toroslar Belediyespor da işler yolunda gitmiyor. Deplasmanda, Kayhan Kaynak Kardeşler Stadyumu’nda Adana Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşan Toroslar Belediyespor 1-0 kaybetti. Adana, penaltıdan attığı gol ile sahadan 3 puan ile ayrıldı. Mavi-Beyazlı ekibin maçta büyük üstünlük sağlaması, Toroslar ekibinin ise silik futbol oynaması hayal kırıklığı yarattı. Toroslar hafta sonu evinde Ligin güçlü ekiplerinden Meskispor’u ağırlayacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA