YÖNETİM ÇARK ETTİ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

YÖNETİM ÇARK ETTİ!


 

Proje başkanı olarak ortaya çıkan MİY’in yeni başkanı Ali Tekin’in ilk icraatı, tek işleyen bölgeyi bozma girişimi oldu! Kentin Levent Arıkdoğan’ın arkasında durması ile başkan çark etti.

ALİ ŞANLI

Mersin İdman Yurdu’nda dengeler sarsıldı. Göreve gelir gelmez ayağının tozuyla son haftalarda galibiyet alınmasında önemli rolü olan Teknik Direktör Levent Arıkdoğan’ı göndermeye kalkan Ali Tekin başkanlığındaki yeni yönetim, tepki topladı. Kentin Arıkdoğan’ın arkasında durması ile bu karardan geri adım atılırken, bozulan moraller yeni yönetime dair umutları kırdı. 
Öte yandan yönetimin sorumluluğu basına yüklemeye çalışması da tepki topladı. 

YÖNETİM SORUMLULUĞU BASINA YÜKLEMEYE ÇALIŞTI
Levent Arıkdoğan’ın gönderilmesi girişiminin başarısızlıkla sonuçlanmasından sonra yazılı bir açıklama yapan kulüp yönetimi, bazı haber siteleri ve sosyal medyada yer alan Teknik Direktör Mehmet Altıparmak ile transfer görüşmesi yapıldığına dair haberlerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi. Açıklamada, şu ifadelere yer verildi: “Kulüp Başkanımız Ali Tekin ile teknik direktör Mehmet Altıparmak’ın eskiden gelen arkadaşlıklarının vermiş olduğu bir sohbet ortamında sadece arkadaşça konuşmalar gerçekleşmiştir. Başkanımız kesinlikle Altıparmak ile transfer görüşmesi yapmamış ve teknik direktörlük konusunda teklifte bulunmamıştır. Bizler Levent Arıkdoğan hocamıza sonsuz şekilde güveniyor, başarılı olacağına canı gönülden inanıyor ve yanında bulunduğumuzu belirtmek istiyoruz."
Levent Arıkdoğan ise konuyla ilgili gelişmeleri basından takip ettiğini belirterek, Başkan Tekin ile görüşmesinin ardından gerekli açıklamayı yapacağını dile getirdi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA