GOL DÜELLOSU! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

GOL DÜELLOSU!


 

Mersin İdman Yurdu ile Meskispor arasında oynanan hazırlık maçında gol düellosu yaşandı.

ALİ ŞANLI

Milli maç dolayısıyla lige verilen arayı değerlendirmek isteyen Mersin İdman Yurdu, Adanaspor ile hazırlık maçı oynamak istemişti. Yeni stadyumun zemini onarımda olduğu ve güvenlik gerekçesi ile maç iptal olmuştu. 
Mersin İdman Yurdu bu gelişmenin ardından hazırlık maçını teklifini Meskispor’a götürdü. Meskispor’un teklife olumlu bakmasının ardından Tevfik Sırrı Gür Stadın maç oynandı.
Her iki takımında Ligde fazla forma şansı bulamayan, maç kondisyonu eksik olan oyunculara yer verdi. Mersin İdman Yurdu U21 ağırlıklı çıktığı maçta etkisiz bir oyun sergiledi. Maça hızlı başlayan pozisyon üreten ekip ise Meskispor oldu. Meskispor basklı oyunun karşılığını 25. Dakikada Recep’in ayağından bulduğu gol ile aldı. İlk yarı Meskispor’un attığı tek gol ile 1-0 sonuçlandı.
İkinci yarıya her iki takımda değişiklik yaparak başladı. Maçın genelinde oyuna hakim olan taraf Meskispor oldu. Meskispor baskılı oyununu ikinci yarıda sürdürünce 2. Gol gecikmedi. 55. Dakikada bu defa Eser takımının 2. Golünü atarak takımını rahatlattı. Atılan bu gol ile rehavete giren Meskispor’u Mersin İdman Yurdu’ndan Ahmet Bener çıkardı. Mersin İdman Yurdu adına şık bir gol atan Ahmet farkı 1’e indirdi. 2-1. Bu golüNden 10 dakika sonra Meskispor kazandığı penaltıyı Eser’in ayağından gole çevirence fark tekrar  2’ye çıktı 3-1.
Genç bir kadro ile sahaya çıkan Mersin İdman Yurdu oyundan düşmeyerek oyunun son bölümünde baskılı oynamaya çalıştı. Aradaki farkı kapatmak isteyen Mersin İdman Yurdu aradığı golü 85. Dakikada ilk golü atan Ahmet Bener takımının ve kendisinin 2. Golünü attı.
3-2. atılan bu gol karşılaşma son buldu. Karşılaşmayı Mersin İdman Yurdu’lu yöneticiler ve Meskispor başkanı da yakından takip etti. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA