HAZIRLIKLAR BAŞLADI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

HAZIRLIKLAR BAŞLADI!


 

Mersin İdman Yurdu’nda yeni Başkan Tekin’in, devre arası transfer tahtasını açıp en az 8 oyuncu transfer edeceği iddia ediliyor.

ALİ ŞANLI

Transfer yasağı olduğu için lige geç ve sıkıntılı başlayan MİY’de yönetimin değişmesi, yeni Başkan Ali Tekin’in gelmesi ile değişimin başlayacağı iddia edildi. Teknik ekipten; kadronun yetersiz, kulübenin zayıf olduğu bilgisini alan Başkan Tekin’in, devre arası transfer tahtasını açıp en az 8 oyuncu transfer edeceği gelen iddialar arasında.
Başkan Tekin’in yakın çevresinden alınan bilgiye göre ilk yarı sonunda 20 puan toplanması durumunda devre arası yapılacak transferler ile şampiyonluk hedeflenecek. Bu doğrultuda ilk transferini yapmayı planlayan Başkan Tekin, Fenerbahçe’de kadroya girmekte zorlanan Sivaspor’un da peşinde olduğu Aatif Chahechouhe ile görüşmelere başladığı bilgisine ulaşıldı.
Geçen sezon Sivaspor’da oynayan Aatif sezon başı Fenerbahçe’ye transfer olmuş, burada fazla forma şansı bulamadığı için ayrılmak istediği basına yansımıştı. Devre arası güçlü bir kadro kurmak isteyen Tekin, Chahechouhe almak için nabız yokladığı ve bu transferi bitirmek için her şeyi yapacağı öğrenildi.

ALTINORDU HAZIRLIKLARI BAŞLADI
Mersin İdman Yurdu, TFF 1.Ligin 7. haftasında Altınordu ile oynayacağı maçın hazırlıklarına eksik başladı. Macit Özcan Spor Tesislerinde Teknik Direktör Levent Arıkdoğan yönetiminde gerçekleşen idmana Kırmızı Şeytanlar, ısınma hareketleriyle başladı. Antrenman, dar alanda pas organizasyonlarıyla sona erdi.
Çalışmaya sakatlığı süren Enes ve Serol düz koşu yaparken yabancı oyunculardan  Tita ve Pedriel ülkelerine gittikleri için idmana katılmadılar. Tita ve Pedriel’in Cumartesi günü geleceği öğrenildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA