Genç işadamlarına kadın başkan! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Genç işadamlarına kadın başkan!


 

Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Çukurova 4. Olağan Genel Kurulu gerçekleşti. Genel Kurul sonucunda mevcut Başkan Armağan Öner, görevi yeni başkan Gül Akyürek’e devretti.

Haber Merkezi

Hilton Otel'de gerçekleşen genel kurula TÜGİAD Genel Başkanı Rahmi Çuhacı, TÜGİAD Genel Sekreteri Başak İlisu, YİK Başkanı Ali Yücelen,  Ege Şube Başkanı Hüseyin Canpolat, Ankara Şube Başkanı Türker Naslı ve üyeler katıldı. Gül Akyürek TÜGİAD Çukurova'nın yeni başkanı oldu.
Divan başkanlığını Kasım Tanrıöver'in yaptığı ve TÜGİAD Genel Sekreteri Başak İlisu'nun da sunuculuğunu gerçekleştirdiği Genel Kurulun açılış konuşmasını TÜGİAD Çukurova Yönetim Kurulu Başkanı Armağan Öner yaptı. Öner, "TÜGİAD Çukurova Ticaret ve Sanayi Odalarının, ihracatçı birliklerinin ve diğer hatırı sayılır etkin STK'ların fikrini aldığı ve birlikte çalışmak istediği bir dernektir.  Aynı zamanda 26 tane ekonomi derneğinin üst çatı kurulu olan Mersin Ekonomi Platformunun ilk günden beri kurucu üyesi ve şu anda dönem başkanlığını yapmaktayız. "dedi.
YİK Başkanı Ali Yücelen de konuşmasında “Bizler TÜGİAD'ın Türkiye'nin dünyaya açılan penceresi Mersin'de temsil edilmesi gerektiğini söylemiştik.Bir Mersinliler olarak bu derneğin merkezini burada kurduk. Türkiye'nin bütününü en güzel temsil eden, Anadolu'daki varlığımızın en güzel yansıması olan bir şehir olduğunu da düşündük. Türkiye eğer ekonomisini son olaylara kurban vermek istemiyorsa bütün enerjisini Anadolu'ya verip özellikle liman şehirlerinden başlayan bir hamle ortaya koymak zorundadır. Buna en uygun yer olarak bulunduğu konum ve sanayileşme itibariyle Mersin olduğunu söyleyebilirim" dedi.
TÜGİAD Genel Başkanı Rahmi Çuhacı, Farklı düşüncelerin demokratik ortamlarda dile getirilmesi hususu bir STK'da olması gereken en önemli özelliktir ve bunun aynası da şubeleridir. Çukurova şubemiz diğer şubelerimizde olduğu gibi iş dünyasının istediğimiz şeyler en iyi anlayan hızlı bir şekilde hayata geçiren müteşebbisin önünü açan, ülkemize ve üyelerimize önemli katkılar sağlamaktadır. Bu vesile ile mevcut başkan Armağan Öner'e, yeni başkan Gül Akyürek'e ve yönetimlerine çok teşekkür ediyorum."dedi.
Ege Şube Başkanı Hüseyin Canpolat ve Ankara Şube Başkanı Türker Naslı da kısa birer konuşma gerçekleştirerek genel kurulun hayırlı olmasını dilediler.
Konuşmaların ardından faaliyet raporu, bilanço ve gelir gider hesapları görüşülüp oylandı ve yönetim kurulu ile denetleme kurulu ibra edildi.
Tek liste ile gerçekleşen genel kurul sonrasında Gül Akyürek, TÜGİAD Çukurova'nın yeni başkanı oldu. Yeni Başkan Gül Akyürek yaptığı konuşmada, bundan sonra projelerin takipçisi olacaklarını ve üzerlerine düşen görevleri en iyi şekilde yapacaklarını söyledi ve eski yönetime çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
Genel Kurul sonrasında tüm katılımcılar ile aile fotoğrafı çekildi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA