Yoğurt pazarını taş yığınına çevirdiler | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Yoğurt pazarını taş yığınına çevirdiler


 

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen ‘Kentsel Tasarım Çalışmaları’ kapsamında restore edilen Yoğurt Pazarı’ndaki çalışmalara tepkiler gelmeye devam ediyor

Haber Merkezi

AKP Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen ‘Kentsel Tasarım Çalışmaları’ kapsamında restore edilen Yoğurt Pazarı’nın yeni halini eleştirdi. Büyükşehir Belediyesi’nin son yıllarda yaptığı tüm hizmetlerin tartışma konusu olduğuna değinen Başkan Cesim Ercik, Kentsel Tasarım Çalışmaları’ kapsamında restore edilen Yoğurt Pazarı’nın vatandaşlar tarafından kabul görmediğini konu ile ilgili yoğun bir şikayet aldıklarını söyledi. Kent merkezindeki kısıtlı olan yeşil alan sayısının yapılan bu çalışma ile daha da azaldığına dikkat çeken Başkan Ercik, “Daha düne kadar Taksim’deki Gezi Parkı’nda ağaçlar kesilmesin diye millet sokağa dökenler, bugün eldeki kısıtlı olan yeşil alanları taş yığınına çeviriyor. Yoğurt Pazarı’nın eski hali ile yeni halini bir karşılaştırın. Kent Merkezi’nde sayılı yeşil alanlardan biri olan Yoğurt Pazarı bugün itibari ile taş yığınına çevrilmiş” dedi.

“ŞANSLARINI İYİ KULLANAMADILAR”
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerinin kent tarafından maalesef kabul görmediğini ve hizmetlerin sürekli eleştiri konusu olduğunu da sözlerine ekleyen Başkan Ercik, “Büyükşehir Yasası ile gelirleri devasa boyuta ulaşan Mersin Büyükşehir Belediyesi, malesef bu şansını hizmet üretme konusunda iyi kullanamamış durumda. Bunu biz değil vatandaş söylüyor. Battı-Çıktı Projesi ile adeta zirve yapan şikayetler, bugün Büyükşehir’in diğer hizmetlerine de kaymış durumda. Görünüyor ki Mersin maalesef bir dönemini daha boşa geçirecek. Arzu ettiği, Kabul gördüğü hizmetleri alamayacak. Biz tüm projelerin dün olduğu gibi bugün de takipçisiyiz. Mersin’in artık AK Belediyeciliğe olan ihtiyacı maalesef bugün itibari ile bir kez daha açık bir şekilde kendini belli etmiştir” şeklinde konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA