CHP’li Atıcı’dan balık ölümlerine suç duyurusu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

CHP’li Atıcı’dan balık ölümlerine suç duyurusu


 

CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı, geçen ay Mersin’in Tarsus ilçesinde Seyhan Nehri’nin denizle buluştuğu noktadaki meydana gelen toplu balık ölümleriyle ilgili Mersin Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.

CHP'li Atıcı, geçtiğimiz ay Tarsus'ta yaşanan balık ölümlerini yargıya taşıdı. Mersin'in Tarsus ilçesinde Seyhan Nehri'nin denizle buluştuğu noktada meydana gelen toplu balık ölümleriyle ilgili Mersin Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunan Atıcı, bunu yapanların cezalandırılmasını istedi. Mersin Adliyesi önünde çevrecilerle birlikte açıklama yapan Atıcı, "Orada yaptığımız görüşmelerde toplu balık ölümlerinin son 1 ay içerisinde 4 kere tekrarlandığı bize anlatılmıştı. Ben de bizzat gidip kendi gözlerimle tespit etmiş, o dönemde açıklama yapmıştım. Hemen arkasından yetkililer bir bir açıklama yaptılar. Kimisi burada bizim suçumuz yok, kimisi dedi ki araştırıyoruz, size sonuçları bildireceğiz diye. Açıklamalardan sonra bizde sevindik evet güzel yetkililer uyandılar, umarın bir şeyler yapılabilir dedik ve bu bizim çalışmalarımız sonucunda adeta sim siyah akan kanalizasyon ya da arıtmadan sonra gelen kolektör kanalı birden bire berrak akmaya başladı. Sevindik, önceden balıklar öldü ama bundan sonra balıklar ölmez diye düşünüyorduk, bir duyarlılık oluşturduğumuzu zannettik" ifadelerini kullandı. (İHA)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA