1’er puana razı oldular | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

1’er puana razı oldular


 

Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonuna (Mersin ASKF) bağlı Mersin Süper Amatör Futbol Ligi 2016-2017 sezonunda, 2’nci hafta karşılaşmaları tamamlandı.

Ligin ilk haftasında Gülnar temsilcisi Gülnar Belediyespor’u sahasında konuk eden ve 3 puanı hanesine yazdıran Akdeniz Belediyespor, ilk dış saha maçında Yolspor’a konuk oldu. Toroslar suni çim sahada yapılan karşılaşmaya konuk Akdeniz Belediyespor Hasan, Mutlu, Uğurcan, Hüseyin, İsa, Osman, Resul, Mücahit, Anıl, Mehmet Emin ve Hakan ilk onbiri ile çıktı. Ev sahibi Yolspor ise Bulut, Gökhan, Hakan, Yasin, Mahsun, Şeyhmus, S. Mehmet, Eren, Özhan, H. Alper ve Ekrem’den oluşan kadrosu ile sahadaki yerini aldı. Akdeniz Belediyespor’un başlama vuruşunu yaptığı maçın ilk 45 dakikasında dengeli bir oyun sergilendi ve 0-0’lık sonuçla taraflar soyunma odasına gitti.

İkinci yarı her iki takım da eşitliği bozmak için ataklarını sıklaştırdı. Karşılaşmanın 77’nci dakikasında ev sahibi Yolspor bir penaltı atışı kazandı. Yasin’in kullandığı penaltı gol olarak değer kazandı ve Yolspor 1-0 öne geçti. Golden hemen sonra dakikalar 80’i gösterirken Akdeniz Belediyespor Uğurcan’ın ayağından eşitliği yakaladı: 1-1. Bu dakikadan sonra karşılıklı ataklar sonucu değiştirmedi ve karşılaşma 1-1 sona erdi. Bu maçın ardından Akdeniz Belediyespor puanını 4’e yükseltti ve üst sıralar için iddiasını sürdürdü. Akdeniz Belediyespor, ligin 3’üncü hafta karşılaşmaları çerçevesinde 8 Ekim günü sahasında Mut İdmanyurdu ile yapacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA