Silifke yeni bir mesire alanına kavuşuyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Silifke yeni bir mesire alanına kavuşuyor


 

Sayağzı Mahallesi’nde yeni bir proje başlatan Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, İlçe halkına nefes aldıracak ve ailelerin çocuklarıyla hafta sonlarında giderek keyifli bir zaman geçireceği mesire alanı yaptırıyor.

Haber Merkezi


Projeyi hayata geçirmek için harekete geçen belediye ekipleri, alan düzenleme çalışmalarını tüm hızıyla sürdürürken, Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, 11 bin m2 alan üzerine yapılacak Mesire Alanı çalışmalarını yerinde inceledi. Mesire alanı ile ilgili çalışmalar tamamlandığında Silifke, görsel ve işlevsel olarak çok güzel ve kullanışlı bir mekâna daha kavuşmuş olacak. 


PROJE, SİLİFKE’YE FARKLI BİR CANLILIK VE ARTI DEĞER KATACAK
Sayağzı Mahallesi Göksu Nehri kenarında tasarlanan mesire alanında, çim ve yeşil alanlar, dinlenme yerleri, piknik masaları, kamelyalar ve araç park alanları gibi detaylarda teknik personeller tarafından titizlikle hazırlandı. Çalışmaları inceleyen Başkan Mustafa Turgut, kentte vatandaşların kullanabileceği mesire alanlarının sayısını artırmayı hedeflediklerini ve bu nedenle belirlenen alan üzerinde ilk projeyi uygulamaya koyduklarını belirtti.
Turgut, “Vatandaşlarımızın keyifli zaman geçirecekleri mesire alanı çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. Bu çalışmalarımıza çevre düzenleme ve alan temizlik çalışmalarıyla başladık. Burada ki mesire alanı projemizi en kısa sürede tamamlayarak halkımızın kullanımına açmayı hedefliyoruz. İlçemize kazandırdığımız bu mesire alanımız tamamlandığında hem bölge turizmine artı değer katacağız, hem de halkımızın nefes alacağı bir alanı daha kentimize kazandırmış olacağız ” dedi.


“YILLARDIR ATIL DURUMDA VE ÇÖPLÜK HALİNE GELMİŞTİ”
Sayağzı Mahallesine böyle bir proje yapılmasından dolayı çok mutlu olduklarını ifade eden Ahmet Durmaz, “Yıllardan beri atıl vaziyette bekleyen bu alanın mesire alanı olarak değerlendirilmesinden çok memnun kaldık. Manzarası, doğası, insanların spor, yürüyüş, piknik yapabileceği güzel bir mekân olmasına rağmen, atıl vaziyette ve çöplük içerisinde bırakılması bizleri çok üzüyordu. Belediye Başkanımız sağ olsun buranın temizlik çalışmalarını yaptırıyor ve mahallemize güzel bir mesire alanı kazandırılacağını belirtiyor. Mahalle sakinleri olarak Başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyoruz. Mahallemize ve ilçemize şimdiden hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA