Destek bekliyorlar! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Destek bekliyorlar!


 

Yeni yönetimin iş başı yaptığı, takımın da tüm zorluklara rağmen puan topladığı Mersin İdman Yurdu’nda, Antep Belediyespor maçında taraftar desteği bekleniyor.

ALİ ŞANLI

Transfer yasağı ve büyük borç yükü ile TFF 1.Liginde alt kümeye düşmenin en büyük adayı olarak gösterilen Mersin İdman Yurdu, ilk 5 haftada topladığı 7 puan ile herkesi şaşırttı.
Levent Arıkdoğan’ın öğrencileri Mersin İdman Yurdu’nun bu zor günlerinde saha içinde vermiş oldukları savaşa kenttin de destek vermesini gerektiğini düşünüyor. 
Kırmızı Şeytanlar, ilk iki hafta alınan kötü sonuçlara rağmen kısa sürede toparlanarak ayağa kalmasını bilmiş, son 3 haftada 2 galibiyet bir beraberlik alarak güzel bir seri yakalamıştı. Transfer döneminin son gününde yapılan takviyeler ile yükselişe geçen Kırmızı Şeytanlar Denizli maçını unutarak, Antepspor maçına kitlendi. Futbolcular saha içinde vermiş oldukları mücadeleye kentin de destek vermesini, stada gelerek takıma destek vermelerini tam zamanı olduğunun altını çizdi.
Mersin İdman Yurdu Pazar günü saat 19.00’da Antep Belediyespor’u konuk edecek. Karşılaşma Mersin Stadında oynanacak. Maçı hakem Mustafa İlker Coşkun yönetecek. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA