Anamur’a otobüs müjdesi! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Anamur’a otobüs müjdesi!


 

Anamur’da, Kalınören, Emirşah, Karadere, Kızılaliler, Alataş Mahallelerinde otobüs seferi başlıyor

Haber Merkezi

Mersin’in Anamur ilçesinde vatandaşların şehir merkezi ile irtibatını sağlayacak olan toplu taşıma güzergahlarından biri daha hayata geçiyor. Bu kapsamda Mersin Büyükşehir Belediyesi Anamur Koordinasyon Şube Müdürlüğü Toplu Taşıma Sorumlusu Yavuz Kumpınar yeni açılacak olan Kalınören, Emirşah, Karadere, Kızılaliler ve Alataş mahalleleri toplu taşıma güzergahı için Kalınören Mahalle Muhtarı Sezai Ulu, Emirşah Mahalle Muhtarı Tahsin Kadiroğlu, Karadere Mahalle Muhtarı Soner Öz, Alataş Mahalle Muhtarı Hayri Deniz ve Kızılaliler Mahalle Muhtarı Mehmet Sarı’yla bir toplantı gerçekleştirdi. 
Daha öncede Anamur'da, Şehir merkezi - Çeltikçi - Ferizler - Kaşdişlen - Malaklar - Karalarbahşiş - Alaköprü otobüs güzergahı ile, Çarıklar - Bozdoğan - Şehir Merkezi, Ören - Üniversite Şehir merkezi güzergahları hayata geçirilmiş ve vatandaşların büyük taktirini toplamıştı. 
Yeni açılan Kalınören, Emirşah, Karadere, Kızılaliler ve Alataş mahallelerinde güzergahlarda kent kart uygulaması devam edecek. Emirşah mahallesinde Emirşah Cami meydanındaki markette, Kızılalilerde mezarlık yanı marketten vatandaşlar kent kartlarını temin edebilecek. Ulaşım biriminden bilgide vatandaşların mağdur olmaması için Şehir merkezinden ve Anamur Belediyesinde Kent Kart Satış Biriminden de Kent Kartların temin edilebileceği duyruldu. 65 Yaş üstü vatandaşlar ise toplu taşımadan ücretsiz faydalanabilmek için Anamur Belediyesi Kent Kart Satış Noktasından ücretsiz biniş kartlarını temin edecekler.
Vatandaşlar Mersin ve Anamur Kent genelinde olduğu gibi Kent Kart Mobil Uygulamasını Android telefonlarına indirerek otobüslerde telefon ve kredi kartıylada ödeme yapabilecekler. Kent Kart Mobil uygulamasını indiren vatandaşlar telefonlarından konum servisini açarak kendilerine yaklaşmakta olan otobüsün ne kadar mesafede ve ne kadar sürede olduğunu görebilecekler. 

OTOBÜS GÜZERGAHLARI
Otogardan Çıkış Saat 6.45, 9.00, 12.00. 15.00 ve 17.00  Kalınören, Emirşah, Karadere, Kızılaliler ve Alataş’a gidecek. Dönüş Saatleri 7.20, 9.30,12.30,15.30 ve 17.30’da Kızılaliler Meydanından Kalkarak Alataş, Emirşah, Kalınören’den şehir merkezine geçerek Otogar’a gelecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA