MİY’e iddialı başkan adayı! “Ezber bozacağım” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MİY’e iddialı başkan adayı! “Ezber bozacağım”


 

Yaşadığı sorunlar nedeniyle Süper Lig’den düşen Mersin İdman Yurdu’na iddialı başkan adayı! Aslen Mersinli olan ancak Ankara’da yaşayan işadamı Ali Tekin, “Ezber bozacağım” diyerek, nasıl bir yönetime imza atacağının ip uçlarını verdi.

ALİ ŞANLI

Mersin İdman Yurdu’nda 28 Eylül’de yapılacak olağanüstü 3’üncü genel kurula saatler kala nihayet bir başkan adayı göreve talip oldu! Aslen Mersin’in Mut ilçesinden olan ancak Ankara’da yaşayan işadamı Ali Tekin, iddialı yönetim şekli ve projeleri ile Mersin İdman Yurdu’nu hak ettiği yere taşıma vaadiyle aday olacağını açıkladı.  
28 Eylül Çarşamba günü yapılacak Mersin İdman Yurdu olağan üstü kongresinde başkanlığa aday olacağını açıkladı. Vali Özdemir Çakacak ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ile projelerini anlatan Tekin’e tam destek geldi. 

“KATILIMCI BİR YÖNETİM ANLAYIŞINI KENDİME REHBER EDİNEREK”
Mersin İdman Yurdu’nun problemlerinin, bugünkü yüksek borcun dilencilik kültürü ile çözümlenemeyeceğini, bunların orta ve uzun vadeli projelerle çözülmesi gerektiğini belirten Tekin, “Katılımcı bir yönetim anlayışını kendime rehber edinerek, ezber bozan bir başkanlık yapacağım. MİY’i bir proje kulübü yapmak için orta ve uzun vadeli çalışmalar hayata geçireceğim. Belli bir süre MİY Başkanı olarak bu kentte olmayabilirim çünkü bu takımın saha dışı sorunları çok fazla, bunlarla ilgili ekibim ile birlikte ciddi temaslar kurup, kökten çözüm süreci başlatacağım. Çünkü bunlar MİY için hayati konulardır. Ancak bu sayede MİY’i ilerleyen dönemlerde borsaya giren, ciddi tesislere kavuşmuş bir kulüp haline getirebiliriz. Kişisel olarak tüm çabalarım MİY için olacak. Yolumuz çetin ama MİY’i iyi günlerin beklediğini görüyorum. İlerleyen dönemlerde MİY’in sorunların hep birlikte çözeceğiz. İlerleyen süreçlerde bir seferberlik ilan ederek, MİY’i kurumsallaşmış, tesisleşmiş bir kulüp olarak hak ettiği yere taşıyacağız” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA