Belediye Zabıtası ne iş yapıyor? | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Belediye Zabıtası ne iş yapıyor?


 

Mersin’de çalışmalar sürdüğü Atatürk Caddesi üzerinde açıkta gıda satışının yapılması ve Büyükşehir Belediyesi’nin bu duruma göz yumması, vatandaş sağlığının ne derece önemsendiğini gözler önüne serdi.

Toz içinde gıda satışı!

EREN KAVVAS

Mersin’de 27 Temmuz’da başlayan, Kentsel Tasarım ve Yenileme Projesi çalışmaları Atatürk Caddesi üzerinde sürüyor. Mersin’in kalbi olarak anılan cadde üzerinde süren çalışmalar sırasında ortaya çıkan moloz yığını ve toz vatandaşların cadde üzerinde yürümesini dahi zorlaştırıyor. 
Ortaya çıkan toz-toprak nedeniyle neredeyse göz gözü görmezken, Mersin Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı’nın karşısında açıkta gıda satışı yapılması ise şaşkınlık yarattı.  Cadde üzerinde oluşan toz yığını nedeniyle çevre esnaf iş yerlerini kapatma aşamasına gelirken, açıkta gıda satışı yapan çevre esnafın önlem almaması vatandaş sağlığını tehlikeye atıyor. Üstelik gıda satışının Mersin Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı’nın karşısında yapılması yetkililerin sorumsuzluğunu gözler önüne seriyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA