Hedef; 1. Lig | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Hedef; 1. Lig


 

Mersin Büyükşehir Belediyespor hazırlıklarına devam ediyor

Beko Basketbol Ligi'nde 2013-2014 sezonunda oynadığı 30 maçtan 7 galibiyet, 23 mağlubiyet alan Mersin ekibi, ligi 15. sırada bitirerek Erkekler Basketbol 1. Ligi'ne düşmüştü. 2014-2015 sezonunda da oynadığı 34 maçtan yine 7 galibiyet, 27 mağlubiyet alan Güney ekibi, ligi son sırada tamamlayarak TB2L'ye düşmüştü. Geçen yılda Mersin'i TB2L'de temsil eden Büyükşehir Belediyespor, oynadığı 22 maçta 17 galibiyet, 5 mağlubiyet alarak ligi 3. sırada tamamlamış, final grubuna kalamamıştı. Bu sene iddialı bir kadro kurarak, yeniden 1. Lig'e yükselmek isteyen Mersin ekibi, transferlerini tamamladı. 12 kişilik bir kadro oluşturan turuncu beyazlı ekip, lige iyi başlayıp, iyi bitirmek istiyor.

Takımla ilgili açıklama yapan Mersin Büyükşehir Belediyespor Erkek Basketbol Sorumlusu Hakan Bozbey, transfer çalışmalarını tamamladıklarını söyledi. 12 kişilik bir kadro oluşturduklarını kaydeden Bozbey, "Bu sene iddialı bir kadro kurduk. Takımımız yaklaşık 1 aydır çalışıyor. Bu sene B Grubunda mücadele edeceğiz. Ligler önümüzdeki ayın 22'sinde başlayacak. Öncelikle hedefimiz takımımızı birinci lige çıkarmak ve ardından kuracağımız güçlü bir kadro ile Beko Basketbol Ligi'ne çıkmaktır. Geçen yıl şansız sonuçlardan dolayı play-off'u geçememiş, final grubuna kalamamıştık. Geçen yıl özellikle evimizde şansız yenilgiler almıştık. Bu kayıplardan dolayı ligi 3. sırada tamamlamıştık. O yüzden bu seneye daha iyi hazırlanıp, özellikle evimizde daha iyi oynayıp, kayıp vermeden ligi bitirmeliyiz. İnşallah takımımız bu sene gereken mücadeleyi verip, birinci lige yükselecektir. Bu sene özellikle taraftarlarımızın desteğini bekliyoruz" dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA