Faciadan dönüldü! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Faciadan dönüldü!


 

Kanalizasyon sızıntısı yolda çöküğe neden oldu!

Mersin’in Silifke ilçesinde meydana gelen yol çöküğü, vatandaşlara ve sürücülere korku dolu anlar yaşattı. Sulama kanalı keranındaki çöküğe düşen araçların kanala yuvarlanmaması ile faciadan dönüldü. 

Haber Merkezi

Silifke’de altyapı yatırımlarının yetersizliği facialara kapı aralıyor. Son olarak yol çalışması sırasında meydana geldiği tahmin edilen kanalizasyonda oluşan çatlaktan çıkan sızıntının zamanla yolda yumuşama yaptığı ve bu nedenle üzerinden araç geçerken birden çökmeler meydana geldiği iddia edildi. Olay Sarıcılar Mahallesi yol kavşağında meydana geldi. Olayda iki araç meydana gelen çöküğün içine düştü. Yol boyunca kanalizasyonun geçtiği yerlerde yaklaşık 300 metrelik bir alanda meydana gelen çöküğün iki araca zarar vermesi ise şans olarak nitelendiriliyor.
Olayın yaşanmasının ardından jandarma itfaiye ekipleri  harekete geçti. Olay yerinde güvenlik önlemi alan polis, olay yerine vinç çağırdı. Çağrılan vinç yolda meydana gelen çukurdan otomobilleri çıkarttı ve yolu trafiğe kapattı.
Araçlarının seyir halinde ilerlerken birden yolun çökmesiyle içine düştüğünü belirten araç sahipleri  ise, Su ve kanalizasyondan sorumlu Meski’den şikayetçi olacaklarını belirtiler.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA