Şeftali üreticileri zorda! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Şeftali üreticileri zorda!


 

CHP Mersin Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Prof. Dr. Aytuğ Atıcı, Mersin Toroslar ilçesinde Yavca, Tırtar, Değnek ve Atlılar köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Haber Merkezi

Yavca köyünde şeftali üreticilerini ziyaret ederek sorunlarını dinleyen Aytuğ Atıcı, dış politikadaki istikrarsızlığın bedelini ihracat yapamayan, ürününü satamayan üreticinin ödediğini belirterek, “Şeftalinin kilosu 60 kuruş, meyve suyu için gönderilenler 30 kuruş. Çiftçi binbir zorlukla ürününü elde ediyor ancak satamıyor, satsa da toplama parasını dahi karşılayamıyor. Tarım giderleri pahalı, çiftçi zor durumdadır ve yalnız bırakılmıştır." dedi. 15 Temmuz darbe girişimi, OHAL uygulamaları ve KHK'lere değinen Atıcı, darbecilerin 14 yıllık AKP iktidarı tarafından beslendiğine, AKP'nin cemaatle işbirliği yaptığına dikkat çekerek; "cemaatin kollarına attıkları köylü çocuğunu cemaatin okuluna gitti, yurdunda kaldı, bankasına para yatırdı diye FETÖ'cü ilan ettiler, tutukladılar, işten attılar. Peki 14 yıldır cemaatle iş tutan AKP'lilerin, bakanların çocukları neden ellerini kollarını sallayarak geziyor? Her kim cemaatle iş tuttuysa cezasını çekmelidir, ancak cemaatin yurdunda kaldı diye köylü çocuğuna bedel ödetilmesi kabul edilemez; cemaatle uzaktan yakından ilgisi olmayan hatta hayatı boyunca cemaate karşı mücadele eden akademisyenlerin, öğretmenlerin, savcı ve hakimlerin FETÖ'cülerle bir tutulması kabul edilemez” dedi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA