İlginç bir not bırakıp ortadan kayboldu! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İlginç bir not bırakıp ortadan kayboldu!


 

23 Mayıs’ta kaybolan 37 yaşındaki Hakan Esen’den 3,5 aydır haber alınamıyor. Mersin’de yaşayan ağabey Fikret Esen, kardeşinin artık ölü veya diri bulunmasını istiyor.

Denizli'nin Buldan ilçesinde 23 Mayıs 2016 tarihinde kaybolan 37 yaşındaki Hakan Esen'den 3,5 aydır haber alınamıyor. Mersin'de yaşayan ağabey Fikret Esen, kardeşinin artık ölü veya diri bulunmasını isteyerek, "Kardeşimin evinin kapısında 'Ben Hakan. Peşimde mafya var. Sakın kimseye bir şey söylemeyin. Bunlara borcum var. Her an öldürebilirler' notu buldum. Kardeşimin öldürülmüş olduğundan korkuyoruz. Zaten 30 Mayıs'ta kardeşimin aranması sırasında bir kesik bacak bulundu" dedi.

"MAFYA PEŞİMDE, HER AN ÖLDÜREBILIRLER" NOTUNU BIRAKMIŞ
Fikret Esen, 110 gündür kardeşinden en ufak bir haber bile alamadıklarını belirterek, “KAyıp olduğunu öğrenince Denizli'ye gittim. Orada ustası ile birlikte karakola gidip, kayıp başvurusunu yaptık. Ardından evine gittik ve kapıda bir not buldum. Notta 'Ben Hakan. Peşimde mafya var. Sakın kimseye bir şey söylemeyin. Bunlara borcum var. Her an öldürebilirler' yazıyordu. Ben de bunu polise verdim. O gün bugündür haber alamıyoruz. Hakan'ı ararken ekipler, Sarıgöl ilçesinde arazide kesik bacak buldular. Jandarma beni aradı, gittik DNA için örnek verdik ama ondan da daha sonuç gelmedi. Yaklaşık 3,5 ay oldu. 23 Mayıs akşama çıktı ve sonra yok. Öldürülmüş olduğundan korkuyoruz. Bizde artık ölü yada diri olduğunu bilmek istiyoruz. Şu ana kadar sadece bir kesik bacak bulundu. Onun da kardeşime ait olup, olmadığı belli değil. Parmak uçları filan yanmıştı zaten. O kağıt bana anlamsız geliyor. Acaba o kağıdı başkası mı yazdı, yoksa zorla mı yazdırdılar, hedef şaşırtmak için mi yazıldı biz çözemedi” dedi. (İHA)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA