Beyin gücü ile nesneleri kontrol etme daveti | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Beyin gücü ile nesneleri kontrol etme daveti


 

Forum Mersin, beyin gücü ile nesneleri kontrol etme programları yönetme etkinliklerinin yer aldığı Neuroland’i ağırlıyor. En renkli zihin oyunlarının yer aldığı etkinlik 10-18 Eylül tarihleri arasında izlenebilecek.

Haber Merkezi

Forum Mersin düzenlediği farklı etkinliklerle ziyaretçilerine unutulmaz deneyimler yaşatmaya devam ediyor. Beyin gücü ile nesneleri kontrol eden etkinliklerin yer aldığı Neuroland, 10-18 Eylül tarihleri arasında Mersinliler ile buluşuyor. 
Neuroland’de size ait olmayan yapay bir eli hareket ettirmek, zihninizin yönlendirmesiyle sıra dışı bir yarışmaya katılmak, düşünerek bir kulenin zirvesine tırmanmak ve oyun konsolu olmadan oyun oynamak gibi farklı deneyimler yaşatıyor. 
Duo, Helicopter, Robotic Arm, Slot Car, Ball Tower, Neurogames ve Segway oyunları ile katılımcılara zihin güçlerini test etme imkanı verecek olan Neuroland, okula dönüş heyecanı yaşayan miniklere sürpriz hediyeler de kazandıracak. 
Forum Mersin bu ilginç deneyimi yaşarken aynı zamanda sürpriz hediyeler kazanmak isteyen tüm ziyaretçilerini bekliyor.  


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA