Seyirci rekorlu turnuva | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Seyirci rekorlu turnuva


 

Erdemli’de 12.’si düzenlenen ve 15 Temmuz darbe girişimi nedeniyle ertelenip sonra yeniden başlayan köyler arası futbol turnuvası gece maçında seyirci rekoruyla tamamlandı.

 27 yayla köyünün katılımıyla gerçekleşen turnuvada 76 maç oynanırken toplamda bu maçları yaklaşık 120 bin kişi izledi. 

Erdemli Şehir Stadı'nda 5 bin kişinin izlediği Çerçili-Koramşalı köyleri final maçında tribünde yer bulumayanlar çatılardan maçı takip etti. Karşılaşmaları çocuklarıyla takip eden kadınların heyecanı ise ilginç ve renkli görüntülere sahne oldu. 
Erdemli İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Adem Kılıç, "Bizim amacımız köyler arasındaki birlik ve beraberliği, kaynaşmayı sağlamak. Şuan sahamızın tribün ve etrafında 5 bine yakın seyirci var. Biz amacımıza ulaştık” dedi.
Eşi ve oğlu final maçında Çerçili adına mücadele eden Cennet Ateş maç süresince heyecandan yerine oturamadı. Ateş, "Eşim ve oğlum sahada. Onları destekliyorum. Şuan ikiside sahada çok heyecanlıyım" dedi. Çocuklarıyla birlikte maçı izleyen kadınlar, art arda gollerle birlikte büyük sevinç yaşadı. Kadınların gol sevinci ilginç ve renkli görüntülere sahne oldu. Kadınlar tezahüratta bulunarak takımlarını destekledi. Turnuvaya katılan takımlara ödülleri ilçe protokolü tarafından verildi. Final mücadelesinde Koramşalı'yı 4-2 yenerek şampiyonluğa üst üste ikinci kez ulaşan Çerçili ise kupasını Erdemli Kaymakamı Osman Taştan ve Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu'nun elinden aldı. Gecenin finalinde ise takımlar hatıra fotoğrafı çektirdi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA