KOBİ’lere 36 ay taksitli araç takip kampanyası | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KOBİ’lere 36 ay taksitli araç takip kampanyası


 

Araç Takip Sistemleri ile kurumsal müşterilerinin operasyon verimliliklerini artıran Turkcell, KOBİ’lerin ihtiyaçlarına özel tasarladığı “Rahat Takip Kampanyası” ile hizmet ağını genişletiyor. Kampanya Akdeniz’de en fazla Antalya, Hatay ve Mersin illerindeki işletmeler tarafından tercih ediliyor.

Turkcell ‘Rahat Takip Kampanyası’ ile kurumsal müşterilere avantajlı çözümler

Haber Merkezi
 
Sunduğu ürün ve servislerle kurumsal müşterilerinin operasyon verimliliklerini artıran Turkcell, yeni “Rahat Takip Kampanyası” ile araç takip sistemlerinde uygun koşullar sunuyor. Kampanyadan yararlanacak KOBİ’ler; ileri sürüş teknikleri eğitimi, kasko sigortası, araç takip cihazları indirimi gibi avantajların yanı sıra ayda 30 TL’den başlayan fiyatlarla 36 aya kadar taksit seçenekleriyle ödeme kolaylığı ve altı farklı iş ortağının araç takip cihazları arasından tercih yapabilme hakkı elde ediyor.
Kampanyadan faydalanan KOBİ’lerin araç yatırımlarındaki farklı harcama kalemlerinde önemli avantajlar sunan Turkcell, Ada Broker Kasko Sigortası’nda yüzde 50’ye, Adex Academy İleri ve Güvenli Sürüş Teknikleri Eğitimi’nde yüzde 61’e, toplu alınan araç takip cihazlarında ise kampanyaya katılan iş ortakları üzerinden yüzde 25’e varan indirim olanakları sunuyor.
 Araçlarıyla ilgili masrafları azaltma arayışında olan KOBİ’ler için Turkcell’in verimli bir fırsat sunduğu Rahat Takip Kampanyası sayesinde araç takip sistemi maliyetleri uzun döneme yayılabiliyor, sunulan ek faydalarla işletmelerin karlılıkları güçlendiriliyor. İşletmeler kampanyaya Turkcell satış ağı ile ulaşabilirken, Akdeniz bölgemizde en fazla Antalya, Hatay ve Mersin illerindeki işletmeler tarafından tercih ediliyor.
 
TURKCELL ARAÇ TAKİP SİSTEMLERİ HAKKINDA
Turkcell Araç Takip Sistemleri ile işletmeler, araç operasyonlarını özel rapor ve verilere ulaşarak daha iyi izliyor ve verimlilik artışı sağlıyor. Bu sayede araç ve sürücü performanslarında belirgin artış gözlemlenirken, araçların yakıt tüketimi ve yıpranma süreleri azalıyor, %15-20’lere varan maliyet tasarrufu sağlanıyor. Turkcell’in konusunda uzman iş ortakları ile birlikte sunduğu bu teknolojiyle, KOBİ’ler maddi kaynaklarını çok daha etkin kullanabilirken, risklerini de azaltabiliyor. Tek bir aracı bulunan işletmeler bile etkin tasarruf fırsatına kavuşuyor. Farklı endüstriyel ihtiyaçlara göre yazılım ve donanım olarak özelleştirilebilen Araç Takip Sistemleri; lojistik, hızlı tüketim ürünleri, inşaat, turizm ve enerji başta olmak üzere geniş bir sektör yelpazesinde de kullanılabiliyor. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA