Bu son olsun! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Bu son olsun!


 

Daha önce 2 kez olağan üstü genel kurul kararı alan ancak yeterli çoğunluk sağlanamadığı için toplantıyı yapamayan Mersin’de kongre sezonu başladı!

ALİ ŞANLI

Mersin İdman Yurdu’nda geleneksel hale gelen kongre süreci bu sezon erken başladı! Sahipsizlikten yaşadığı sıkıntıları aşamayan yönetim çözümü kongrede arıyor. 
TFF 1. Ligi'nde mücadele eden Mersin İdman Yurdu, 21 Eylül'de Olağanüstü Genel Kurul yapacak. Bu tarihte çoğunluk sağlanmazsa 28 Eylül'de çoğunluk aranmaksızın toplantı yapılacak. 
Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, daha önce 2 kez olağan üstü genel kurul kararı alan ancak yeterli çoğunluk sağlanamadığı için toplantıyı yapamayan Mersin ekibi, bir kez daha genel kurul çağrısı yaptı. Son olarak 11 Temmuz ve 18 Temmuz olarak kulüpten Genel Kurul çağrısı yapılmış, ancak daha sonra bu toplantı iptal edilmişti. Açıklamada, toplantının 21 Eylül Çarşamba günü saat 10.00'da, çoğunluğun sağlanamaması halinde ikinci toplantının çoğunluk aranmaksızın 28 Eylül'de aynı saatte Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı'nda yapılmasına karar verildiği ifade edildi.

YÖNETİM 40 KİŞİ OLACAK
Yeni dönemde Yönetim Kurulu üye sayısını 15’den 40’a çıkartacak, kişi başı toplanacak 50’şer bin TL ile maddi sıkıntılarına bir nebze de olsa çözüm üretmenin hesabını yapan yönetim, 28 Eylül’de sandık başına gidecek. 
Öte yandan Mersin Büyükşehir Belediyesi’ni temsilen yönetimde yer alan ve Futbol Şube Sorumlusu olan Vedat Yüksel, yeni dönemde yönetimde yer almayacağını açıklarken, Büyükşehir’den başka bir temsilcinin yönetime girip girmeyeceği ise henüz belirsizliğini koruyor. 
Ayrıca kentin önde gelen oda, borsa ve dinamiklerinden kimlerin yeni yönetimde yer alacağı da bir diğer merak konusu. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA