Hani veren el, alan eli görmeyecekti? | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Hani veren el, alan eli görmeyecekti?


 

Tarsus’ta belediyenin bayram öncesi Sosyal Market’ten yaptığı yardımları kişilerin yüzleri görünür şekilde sosyal medyada yayınlaması tepki topladı!

Hediye Eroğlu

İşsizliğin tavan yaptığı, enflasyonda 12 aylık ortalamaya göre Türkiye genelinde en yüksek artışın yaşandığı Mersin’de vatandaş yardımlarla yaşama tutunmaya çalışıyor. Ancak yardımların ifşa edilerek yapılmasının önüne geçilemiyor. 
Tarsus’ta ilçe belediyesi kurduğu Sosyal Market ile yüzlerce vatandaşa bayram öncesi yardım eli uzatırken, bu kişileri sosyal medyada ifşa ederek yayın yaptı. Bayram öncesi ihtiyaç sahipleri yardımlarla ihtiyaçlarını gidermeye çalışırken bu kişilerin fotoğrafları yüzleri görünecek şekilde belediyenin sosyal paylaşım sitelerinde yayınlandı. 
“Belediyemiz Sosyal Marketi ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya devam ediyor” başlığıyla yapılan yayınlar tepki çekti. Kamuoyundan tepki toplayan paylaşım ile ilgili, “Vatandaşı yoksulluğa, sefalete sürükleyen politikalar nedeniyle halk yardımlara muhtaç kalmış durumda. Ancak bir de bu yardımları alanlar ifşa ediliyor. Böyle iş mi olur?” tepkileri verildi. 
Her fırsatta dini vecibe vurgusu yaparak, örf, adet ve geleneklere bağlılığını dile getiren Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can’ın, “Veren al alan eli görmemeli” şiarına aykırı bu uygulama ile ilgili nasıl bir işlem yapacağı merak konusu oldu. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA