Amatör spora destek! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Amatör spora destek!


 

Amatör spora ve sporculara her zaman destek olan Akdeniz Belediyesi, geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da Mersin’de faaliyet gösteren toplam 14 amatör spor kulübüne, futbol sezonu öncesinde, forma, şort, krampon, tekmelik, kaleci eldiveni ve futbol topundan oluşan malzeme yardımı yaptı.

Amatör spora ve sporculara her zaman destek olan Akdeniz Belediyesi, geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da Mersin'de faaliyet gösteren toplam 14 amatör spor kulübüne, futbol sezonu öncesinde, forma, şort, krampon, tekmelik, kaleci eldiveni ve futbol topundan oluşan malzeme yardımı yaptı. Seyfi Ali Türkoğlu-Şafak Erdur Spor Tesisleri'nde düzenlenen törene yöneticiler ve sporcular katıldı. 

Törende, İçel Spor, Huzurkent Spor, Yenitaşkent Spor, Karacailyas Spor, Dikilitaş Spor, Karaduvar Spor, Akdeniz Gücü Spor, Kuvayi Milliye, Akdeniz Belediye Spor, M. Gençlerbirliği, Kadir Efe Spor, Mersin Demir Spor, Kazanlı Spor, Türk Ocağı Spor kulüplerine, forma, şort, krampon, tekmelik, kaleci eldiveni ve futbol topundan oluşan malzemelerin dağıtımı, Akdeniz Belediyesi Eş Başkanı M. Fazıl Türk, Mersin ASKF Başkanı Mithat Ertaş ile Belediye Meclis üyeleri tarafından yapıldı.
Konuşmalardan sonra ASKF Başkanı Ertaş, Eş Başkan Türk'e bir demet çiçek hediye etti. Ardından ise spor malzemelerinin dağıtımına geçildi. Eş Başkan Türk, ASKF Başkanı Ertaş ile belediye meclis üyeleri, kentte faaliyet gösteren toplam 14 amatör spor kulübünün futbolcularına, yönetici ve teknik adamlarına, forma, şort, krampon, tekmelik, kaleci eldiveni ve futbol topundan oluşan spor malzemelerinin dağıtımını gerçekleştirdi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA