Mersin Teknopark’tan, İzmir çıkarması | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin Teknopark’tan, İzmir çıkarması


 

Mersin Teknopark, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından bu yıl 85.’si düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF)’na katılım sağladı.

Haber Merkezi

Ticaret, inovasyon, kültür ve sanatın buluşma noktası olan fuara katılım sağlayan Mersin Teknopark ve bünyesinde Ar-Ge faaliyeti yapan Kardelen Yazılım yetkilileri, stant ziyaretçilerine Mersin Teknopark ve projeleri hakkında bilgi verdi. Kuruluşundan günümüze, sağladığı istihdam olanakları, ileri teknoloji üretim, ekonomiye katkısı ve ihracatının payını artırmak için bölgenin inovasyon sürecine sağladıkları katkılar ile Mersin’in Ar-Ge sürecinin temeli olan, bilişim, elektronik, otomotiv, biyoteknoloji, sağlık, medikal, tasarım, gıda ve kimya başta olmak üzere bir çok sektörde Ar-Ge projelerinin devam ettiği ve bu noktada kentin sinerji odağı olan Mersin Teknopark, fuara katılım sağlayan kurum ve firma temsilcileri ile görüşerek yapılabilecek olası işbirlikleri hakkında bilgi alışverişinde bulundu.
Olası işbirliklerinin yanı sıra, sektördeki ürün ve hizmetlerin ulaştığı aşamaları gözlemleyen Mersin Teknopark, sektörde yer alan Ar-Ge projelerini inceleme imkanı elde etti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA