“Bize sahip çıkın!” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“Bize sahip çıkın!”


 

MİY’den; iş dünyasına, taraftara ve bürokratlara çağrı.

Mersin İdman Yurdu yönetimi ve teknik heyeti, destek çağrısı yaptı. Kulübün 74 milyon TL olan borcunun faizler nedeniyle her geçen gün arttığına dikkat çeken yönetim ve teknik heyet, özellikle iş dünyasına seslendi: “Bize sahip çıkın!”

ALİ ŞANLI/SONER AYDIN

Geçtiğimiz sezon Spor Toto-Süper Lig’den lig sonuncusu olarak TFF 1. Lig’e düşen Mersin İdman Yurdu’nun sezona 2 maçta 9 gol yiyerek başlaması taraftar tarafından tepkiye neden olmuş ve taraftarlar Büyükşehir Belediyesi’ne yürüyerek, Başkan Burhanettin Kocamaz ve kentin önde gelen bürokratlarına, iş insanlarına seslenen taraftarlar takıma sahip çıkılması çağrısında bulunmuştu. Bunun üzerine hem Mersin İdman Yurdu yöneticilik yapan aynı zamanda Büyükşehir Belediyesi personeli olan Vedat Yüksel, Teknik Direktör Levent Arıkdoğan ve Yardımcı Antrenör Nasır Belci kameraların karşısına geçti. 

BORÇ ARTIYOR!
Göreve geldiklerinde borç yükü altına girmiş, transfer yasağı olan, kimsenin sahip çıkmadığı bir takımı devraldıklarını belirten Vedat Yüksel, özellikle kentten para kazanan iş insanlarından takıma sahip çıkmasını istedi. Göreve geldiklerinden bu güne takıma bir tek Başkan Kocamaz’ın sahip çıktığını ve eleştirilen haksız olduğunu savunan Yüksel, kulübü yeniden toparlamak için mücadele ettiklerini kaydetti.
“Arkanızdaki borçlar sizi bırakmıyorsa, çok ilerleyemezsiniz. Biz kulübü aldığımızda borcumuz 86 milyon lira idi. Şu an borcumuz 74 milyon lira” diyen Yüksel, 1 ay sonra bu borcun da artacağını çünkü bunların faizleri olacağını işaret etti. 

“SABIRLI OLUN”
MİY’den hiçbir beklentileri olmadan görev aldıklarını ifade eden Teknik Direktör Levent Arıkdoğan da takımı tecrübeli futbolcularla güçlendirme adına ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini söyledi. Bu kapsamda Güven, Pedriel ve Sinan gibi futbolcuları yeniden takıma kazandırdıklarını aktaran Arıkdoğan, “Biz hiçbir zaman varlıkta görev almadık, hep yoklukta görev aldık. Çünkü ben Mersin'de doğdum, bu takımın en çok formasını giyen bir insanım. Bu takıma zor gününde 'yok' deme şansımız yok. Böyle bir dönemde herkesin bizim gibi davranarak takıma sahip çıkması ve destek olması gerekiyor” diye konuştu. 
Ligde kalmak için 36-37 puanın yeterli olacağını ifade eden Arıkdoğan, "Biz iki maç kaybedebiliriz, berabere de kalabiliriz, maç ta kazanırız. Bu şekilde seneyi bitiririz. Bu takımı kümede tutmak için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Sabırla bizlere destek verilmesini bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

“GENÇLERİMİZE İNANIYOR VE GÜVENİYORUZ”
Teknik Direktör Nasır Belci ise, başka Mersin İdman Yurdu olmadığına vurgu yaparak şöyle devam etti; “Biz Mersinliyiz, birbirimize destek olmalıyız. Biz böyle devam edersek, yarın Mersin İdman Yurdu BAL ligini dahi görmeyecektir. Çaba gösterirseniz, gayret gösterirseniz mutlaka başarılı olursunuz. Yeter ki, isteyin. O nedenle taraftarı ile basını ile iş dünyası ile takıma destek verilmesini istiyoruz. Bu gençlere şans verilmesi gerekiyor, onlara biraz sabır gösterilmesini istiyoruz. 3. Lig'de dahi oynamamış bu çocukları biz arenaya attık. Hem de inanılmaz acımasız bir arena. Biz inanıyoruz ve güveniyoruz o gençlere. Herkesin güvenmesini istiyoruz. İnşallah biz bu süreci en iyi şekilde atlatacağız”.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA