Yeniler idmanda | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Yeniler idmanda


 

Mersin İdman Yurdu’nda yeni transferler Pedriel, Sinan ve Güven Varol idmana katıldı. İmza atmasına rağmen henüz Türkiye’ye gelemeyen Tita’nın ise hafta sonu Mersin’de olması bekleniyor.

ALİ ŞANLI

Mersin İdman Yurdu, TFF 1 Ligin 3. Haftasında karşılaşacağı Boluspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Levent Arıkdoğan yönetiminde yapılan antrenman kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Antrenman takım halinde yapılan ısınma koşuları ve streching çalışması ile başladı. Top kontrolü, pas çalışması ve 5'e 2 çalışması yapıldı. Minik kale maç ve çift kale maç ile antrenman sona erdi.
Antrenmana yeni transferler Pedriel, Sinan ve Güven Varol’da katıldı. İmza atmasına rağmen henüz Türkiye’ye gelemeyen Tita’nın ise hafta sonu Mersin’de olması bekleniyor. Transfer döneminin son gününde alınan 4 oyuncusunun da katılacağı  kamp düşünülüyor. 15 günlük  Milli maç arası nedeni ile verilen arayı değerlendirmek isteyen teknik ekip Bolu’da kısa bir kamp da kondisyon ağırlıklı çalışmalar yapılacak.

TRANSFER DÖNEMİ BİTTİ
Türkiye Futbol Federasyonundan (TFF) daha önce yapılan açıklamada,10 Haziran Cuma günü başlayan transfer ve tescil döneminin 31 Ağustos Çarşamba günü sona erdi. TFF Yönetim Kurulu'nun aldığı karara göre futbolda ikinci transfer ve tescil dönemi ise 4 Ocak 2017'de başlayacak ve 31 Ocak’ta sona erecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA