Taraftar destek için sokağa indi! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Taraftar destek için sokağa indi!


 

Son iki yıldır maddi manevi sıkıntılı bir süreç geçiren ve Süper Lig’den PTT 1. Lig’e düşen Mersin İdman Yurdu’nda, sorunlara çözüm üretilmemesi üzerine taraftar sokağa indi.

ALİ ŞANLI

Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk Anıtı önünde buluşan taraftarlara, futbolcular, teknik heyet ile Başkan Hüseyin Çalışkan da  destek verdi.
Burada taraftarlar adına açıklama yapan Genç Mersin İdman Yurdu Taraftarlar Derneği İkinci Başkanı Hazar Yusuf Gökel, Mersin İdman Yurdu’nun yok olma aşamasında olduğunu vurgulayarak “Buna sessiz kalmayacağız. Artık ya var olacağız ya yok olacağız. O yüzden herkes üzerine düşen görevi yapsın. Başka yerlere destek verileceğine, Mersin İdman Yurdu gibi büyük bir markaya destek verilsin” dedi.
Konuşmaların ardından taraftarlar, futbolcular, teknik heyet ve başkan hep birlikte tezahüratlar atarak, Mersin Büyükşehir Belediyesi önüne kadar yürüdü. Yürüyüş boyunca takıma destek çağrısında bulunan taraftarlara, çevreden geçen vatandaşlarda destek verdi. Teknik Direktör Levent Arıkdoğan ise “Mersin İdman Yurdu’na sahip çıkılması istiyoruz. Destek olunması için herkesten ricada bulunuyoruz. Herkesten yardım bekliyoruz" şeklinde konuştu.
Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Kerim Tufan da taraftarın yanına gelerek onlara hitap etti. Kulübün sıkıntılarının çözümü için belediye imkanları ölçüsünde yardımda bulunduklarını anımsatan Tufan, “Ancak parasal manada yasal yollardan yardım etmemiz mümkün değil. Sayın Başkanımız defalarca; ‘belediyelere kulüplere resmi yollardan yardım etme imkanı verin, bizde doğru dürüst yardımımızı yapalım’ dedi. Ama böyle bir imkan olmadığı için bu yardımı yapamıyoruz. Geriye sadece sağdan, soldan yardım toplamak kalıyor ki buda her zaman iyi netice vermeyebiliyor. Valinin bu konuda çabaları, gayretleri var. Sadece belediyenin yardım etmesiyle yetmiyor. Bütün sivil toplum örgütleri dahil iş adamlarımız dahil herkesin bu eli Mersin İdman Yurdu’na uzatması lazım” dedi.
Konuşmaların ardından taraftarlar Mersin Ticaret ve Sanayi Odası'nın (MTSO) da önüne yürüyerek, iş adamlarından yardım talep ettiler. Ardından taraftarlar olaysız bir şekilde dağıldı. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA