“Delikanlıyız, cesuruz, Tarsus İdman Yurduluyuz” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“Delikanlıyız, cesuruz, Tarsus İdman Yurduluyuz”


 

Spor Toto 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Tarsus İdman Yurdu Kulübü Başkanı Av. Önder Ege, basın toplantısı düzenleyerek gelişmelerle ilgili kamuoyunu bilgilendirdi.

20 Haziran’da göreve geldiklerini anımsatan Ege, yoğun ve başarılı geçen kamp dönemlerinden sonra Diyarbekirspor maçıyla sezona merhaba demeye hazırlandıklarını söyledi. “2016-2017 yılından beklentimiz: öncelikle takım olmak, daha sonra zevk veren, cesur, mücadeleci futboluyla taraftarlarımızın gönlünü ve desteğini alacak şekilde sezonu tamamlamak” diyen Ege, “Umutluyuz, iyi hazırlandığımızı düşünüyoruz. Teknik heyetimize ve futbolcularımıza güveniyoruz, yönetim kurulu olarak sonuna kadar teknik heyet ve futbolcularımızın arkasındayız. Geçtiğimiz günlerde bir takım olaylar yaşanmış olsa da bu tip olayların zaman zaman her camiada olabileceğini de dikkatlerinize sunuyorum” şeklinde konuştu. Sorunları aştıklarını ifade eden Ege, “En başta söylediğimiz üzere disiplin konusunda kimseye bir taviz verme durumu söz konusu değildir. Geçtiğimiz günlerde disiplin konusunda bir takım zafiyetler gördük ve bunla ilgili de gerekli tedbirleri aldık. Bazı futbolcu arkadaşlarımıza da gerekli cezalar verilmiştir daha sonra bunlar kamuoyuna paylaşılacaktır. Bugün itibari ile artık tek hedef; önce Diyarbekirspor Maçı ve arkadaşından da ligde başarıya ulaşmak. Son olarak şunu söylemek istiyorum: Delikanlıyız, cesuruz, Tarsus İdman yurduluyuz” dedi. (İHA)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA