Başkan Kocamaz’dan FETÖ operasyonu tepkisi! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Başkan Kocamaz’dan FETÖ operasyonu tepkisi!


 

Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik FETÖ operasyonu kapsamında gözaltına alınan belediye yöneticilerine Mersin İdman Yurdu ve Raylı Sistem projesi üzerinden kaynak aktarılıp aktarılmadığının sorulduğu ortaya çıktı.

Hediye Eroğlu

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, bir televizyon kanalına verdiği demeçte belediyeye yönelik FETÖ operasyonu ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Operasyon kapsamında gözaltına alınan belediye yöneticilerine Fettullahçı Terör Örgütü’ne maddi kaynak aktarılması ile ilgili sorular sorulduğunu açıklayan Kocamaz, bu ithamların kendisini derinden yaraladığını söyledi. 

“BURHANETTİN KOCAMAZ, FETÖ İLE İLİŞKİLENDİRİLEMEZ”
Gözaltına alınan belediye yöneticilerine özellikle Mersin İdman Yurdu ve Raylı Sistem Projesi üzerinden FETÖ’ye maddi kaynak aktarılmasına yönelik sorular sorulduğunu açıklayan Kocamaz, “Mersin İdman Yurdu’na destek sağlamak amacıyla Mersin Valiliği başkanlığında bir heyet kurduk. Bu heyette bir vali yardımcısı, bir belediye temsilcisi, bir MİY yöneticisi ve bir de Mersin Ticaret ve Sanayi Odası temsilci var. Bu heyetteki kişiler iş adamlarını arayıp Mersin İdman Yurdu için destek istediler. Ancak bu heyetteki arkadaşımız tutuklandı ve bu arkadaşa takım üzerinden FETÖ’ye para aktarıldığına yönelik sorular soruldu. Bu çok aşağılayıcı bir şey. FETÖ terör örgütü ile Burhanettin Kocamaz’ın ilişkilendirilmesi çok aşağılık bir şey” dedi. 

“FETÖ’CULAR KENDİLERİNİ KURTARMAK İÇİN İFTİRA ATIYOR”
Hainlerin hesabının Büyükşehir Belediyesi’nden sorulmaya çalışıldığını ifade eden Başkan Burhanettin Kocamaz, “Daha projesi olmayan, bakanlıktan onayı çıkmamış Raylı Sistem Projesi ile ilgili kafadan senaryo çizilip, onun üzerinden bu çetelere para aktarılacağı iddia ediliyor. Bu işin daha ortada projesi yok, bakanlık daha karar bile vermemiş durumda. Bu olay bizi yaraladı. Tüm resmi kurumlarda bu bölücü terör örgütünün elemanları halen görev yapıyor ve özellikle FETÖ’cü olmadıklarını ispat etmek için birilerini zan altında bırakıyor iftiralarla. Ben inanıyorum ki bağımsız Türk adaleti en doğru kararı verecek. Elbette her hangi bir kişinin buraya bulaşmışlığı var ise cezasını çeksin. Ama durup dururken bu şekilde insanlar töhmet altında bırakılmasın, iftira atılması. Biz bu ülkenin bekası için birlik bütünlüğü için beraber hareket etmişiz ama bugün gelinen noktada böyle bir itham ile karşı karşıya olmak bizi üzmüştür. Hiç kimse Büyükşehir bu işin neden dışında duruyor demesin. Bu şehrin valisi, bakanı var. Burhanettin Kocamaz destek verirken bile hesaba çekiliyorsa, söyleyecek sözümüz yok. Bunun hesabını halk sorumlulardan soracaktır” diye konuştu. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA