Gülnar’da coşkulu 100. yıl kutlaması | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Gülnar’da coşkulu 100. yıl kutlaması


 

Mersin’in Gülnar ilçesinin kuruluşunun 100.yılına denk gelen ‘14. Gülnar Kültür Badem ve Elma Buluşması’ etkinlikleri renkli görüntülere sahne oldu.

Haber Merkezi

 Kutlamalara Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, CHP Milletvekili Prof. Dr. Hüseyin Çamak, Vali Özdemir Çakacak ile çok sayıda davetli katıldı. 
Törende konuşan Vali Çakacak, “Gülnar 100. Yıl buluşmalarında bu küçük meydanda Türkiye’nin küçük bir örneğini görüyoruz. Kaymakamımızın moderatörlüğünde Gülnar’ın tüm dinamikleri birleşmiş ve ilçemizin 100. Yıl buluşmalarında tek vücut olarak böyle güzel bir etkinlik düzenlemişler. İşte bu birlik ve beraberlik Türkiye’dir. Bizim yüce milletimizin güzel insanları farklı renkleri kültür zenginliği olarak kabul edip, yüzyıllardır bir arada kardeşçe yaşamış, birlik ve beraberliklerinin bozulmasına asla izin vermemişlerdir. Çünkü; biz biriz, beraberiz, hep birlikte Türkiye’yiz.” İfadelerini kullandı.
Milletimizin tarih boyunca birçok badirelerden geçtiğini de sözlerine ekleyen Vali Çakacak “Milletimiz tüm zorluklara rağmen 16 büyük devlet kurmuştur. Gittiği yere daima insanlık ve adalet götürmüştür. Halen dünyanın neresinde olursa olsun zorda, darda kalan mazlumlar her şartta ve koşulda Türk insanından yardım göreceğini çok iyi biliyor. Çoğunlukla şahit olduğumuz gibi; dünyanın neresinde bir afet olursa ilk ulaşan ekipler çoğu zaman Türk arama kurtarma ekipleri oluyor.  Mazlumlara yardım ederken din, dil ırk farklılıklarını gözetmeden sadece insan oldukları ve yardıma ihtiyaç duydukları için milletçe yardım elimizi uzatıyoruz.” şeklinde konuşmasını sürdürdü.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA