İş arıyorsan gel | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İş arıyorsan gel


 

Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü (İŞKUR) koordinesinde her yıl iş arayanlarla işverenleri buluşturan 6. İş ve Kariyer Fuarı için işbirliği protokolleri imzalanıyor.

Haber Merkezi

 İşgücü piyasasına yön veren kurum ve kuruluşlar “İş ve Kariyer” noktasında Mersin’de farkındalık uyandırmayı hedefliyor.
19-20 Ekim 2016 tarihlerinde Kongre ve Sergi Sarayında 6.sı düzenlenecek olan fuarda iş arayanlar; firmalara iş ve staj başvurusu yaparken, işverenler; firmaların tanıtımının yanında ihtiyaç duyduğu personeli de bu fuarda arayacak.
İş ve Kariyer Fuarları Sorumlusu Serkan Özada, konuyla ilgili yaptığı açıklamada bugüne kadar yapılan fuar organizasyonlarının tecrübesiyle Mersin’in en yüksek firma katılımlı fuarına hazırlandıklarını belirtti. Fuarın Mersin işgücü piyasasında iş arayanlarla işverenleri bir araya getirmesi yönünde tek olduğunu söyleyen Özada, kurumsal firmaların stant açarak iş arayan ve öğrencilerin kariyer hedeflerini doğru yönlendirmesi konusunda önemli rol üstleneceklerini ve hedeflerinin 100ün üzerinde kurumsal firmanın stant açması yönünde olduğunu kaydetti. Özada; fuar organizasyonun Mersin’in markası haline geldiğini 3 yıl içinde de Türkiye’nin en büyük fuarına imza atılması yönünde çalışmaların sürdüğünü belirtti.
Organize Sanayi Bölgesi, Mersin Serbest Bölge İşletmecisi AŞ, Mersin Ticaret Borsası, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası, Mersin Deniz Ticaret Odası, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Toros Üniversitesi, Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği işbirliği protokolleri imzalayan Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü son olarak da Çağ Üniversitesi ve Mersin Büyükşehir Belediyesi ile protokol imzaladıktan sonra tanıtım faaliyetlerine geçilecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA