Yeşil Mahalle halkından sokak lambası tepkisi! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Yeşil Mahalle halkından sokak lambası tepkisi!


 

Tarsus’ta Yeşil Mahalle (Musalla) sokaklarının aydınlatma lambaları yanmadığını dile getiren mahalle sakinleri. ellerinde mumlarla sokaklarda gezerek tepkilerini dile getirdiler.

Haber Merkezi

Mersin’in Tarsus ilçesinde 4 aydır yanmayan sokak lambaları vatandaşları isyan ettirdi. Yaklaşık 4 aydır sokak lambaları yanmayan mahalli, bu şikayetlerini TEDAŞ arıza ihbar hattı 186’yı arayarak dile getirdi. Ancak oluşturulan arıza kayıtlarına rağmen her hangi bir yetkilinin konuya çözüm bulmadığını dile getiren mahalle sakinleri, “Ödediğimiz sokak aydınlatma bedellerine rağmen akşam bu hizmeti alamıyoruz” ifadelerini kullandılar.
Ulaştıkları yetkilinin kendilerini 186 arızaya yönlendirmesine de tepki gösteren mahalle sakinleri, “Her defasında bu şekilde konuyu kapatmaya çalışıyorlar ancak hizmet noktasında hiçbir çalışma yok, mağduruz” dediler.
Enerji-Sa yetkililerinin bu konuda bir an önce çözüm üretmesini isteyen mahalle sakinleri, gerekirse eylem yapacaklarını ve yine çözüm bulunmadığı takdirde hukuki açıdan da haklarını arayacaklarını ifade ettiler.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA