Mersin esnafı ihtisas sanayi sitesi istiyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin esnafı ihtisas sanayi sitesi istiyor


 

AKP yönetimini ağırlayan esnaf, “Sorun ve beklentilerinin çözüm adresi siyasilerdir” diyerek, kente ihtisas sanayi sitesi kazandırılması konusunda ki sıkıntılara çözüm istedi!

Haber Merkezi

Ak Parti  Mersin İl Başkanı Cesim Ercik,  Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer’e nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette il Başkanı Cesim Ercik’e İl Başkan Yardımcıları Mevlüt Ekmekçi, Ali Gölcük, Yunus Cacim ile Yönetim Kurulu üyeleri de eşlik etti. İl Başkanı Cesim Ercik,  esnaf ve sanatkar teşkilatının sorun ve beklentilerine yönelik karşılıklı fikir alış verişinde bulunmak amacıyla Birlik Başkanı Talat Dinçer’e  nezaket ziyaretinde bulunduklarını belirtti.
İl Başkanı Ercik, “Esnaf ve sanatkarlar ülkemizin omurgası. Onların sorunu bizim sorunumuz. Parti politikası olarak esnafımıza ve sivil toplum kuruluşlarına büyük önem veriyoruz, onları önemsiyor ve sorunlarına kalıcı çözüm üretme yolunda gayret gösteriyoruz. Bugünde esnafımızın  yerelde ve genelde çözüm bekleyen sorunlarını dinlemek , bu sorunları Valiliğimiz, Belediyelerimiz ve Bakanlığımıza iletmek amacıyla buradayız.  Esnafımızın sorun ve beklentileri konusunda Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğimiz ile koordineli çalışma içerisinde olacağız. Amacımız hiç bir kepengin kapanmaması, esnafın vitrinin ışıklı kalması, tüten bacaların sönmemesi. Bizler biliyoruz ki esnafımız bugün en büyük işveren konumunda. Onların sorunlarına duyarlık göstermekte bizlerin asli görevi.  Bizleri kabülünden dolayı sayın Başkanımıza teşekkürlerimizi iletiyoruz” dedi.

“ÇÖZÜM ADRESİ SİYASİLER”
Mersin ESOB Başkanı Talat Dinçer de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Esnaf ve sanatkarların sorun ve beklentilerinin çözüm adresi siyasilerdir. Bugün iktidar partimizin il başkanı teşkilatımızın sorunlarını dinlenmek üzere yanımızdalar. Esnafımız devletine, milletine, vatanına, bayrağına bağlı, devletine karşı her türlü yasal sorumluluğu yerine getiren bir kesimdir. Bugün bizler 70 bin üyemizle ilimizin en büyük sivil toplum kuruluşuyuz. Özellikle ilimize ihtisas sanayi sitesi kazandırılması konusunda ciddi sıkıntılarımız var. Bu sıkıntılarımızın mutlak suretle çözülmesi gerekiyor. Esnafımızın sorunlarına gösterdikler i yakın ilgiden dolayı teşekkürlerimizi iletiyoruz. Onların desteğini hissetmek bizlere güç veriyor.  Çünkü esnafımız Ahde vefa sahibidir ve kendisine uzatılan eli hiçbir zaman geri çevirmez. Ziyaretlerinden dolayı İl Başkanı Cesim Ercik ve yönetim kurulu üyelerimize tekrar teşekkürlerimi iletiyorum” şeklinde konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA