Gümrükte infaz! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Gümrükte infaz!


 

Mersin Serbest Bölgesi kapısında görevli gümrük muhafaza memuru, araç kontrolü meselesinden tartıştığı TIR sürücüsünü tabanca ile vurarak öldürdü.

Edinilen bilgiye göre, 33 BZV 67 plakalı TIR sürücüsü İsmail Hakkı Türkmen (46), bir firmadan aldığı yükle birlikte Mersin Serbest Bölgesi'nden çıkış yapmak üzere kapıya geldi. Serbest Bölge kapısında durdurularak aracında arama yapılmak istenilen Türkmen ile gümrük muhafaza memurları arasında tartışma çıktı. Diğer TIR sürücülerinin de katıldığı tartışma daha sonra arbedeye dönüştü. Arbede sırasında darp edilen gümrük muhafaza memuru Mustafa Ş. (33), üzerinde taşıdığı tabanca ile önce 2 el havaya ateş açtı, ardından TIR sürücüsü İsmail Hakkı Türkmen'i sol göğsünden vurdu. Ağır yaralanan Türkmen, Mersin Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken yolda hayatını kaybetti. Şüpheli gümrük muhafaza memuru ise meslektaşları tarafından Mersin Serbest Bölgesi içerisindeki bir binada muhafaza altına alındı. Zanlı, olay yerinde yapılan incelemenin ardından zarar görmemesi için üzerine çelik yelek giydirildikten sonra zırhlı polis aracı ile Mersin Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi. (İHA)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA