Tiyatrocu Sesal’in ilk duruşması 8 Eylül’de | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Tiyatrocu Sesal’in ilk duruşması 8 Eylül’de


 

Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi Mersin İl Yönetici ve tiyatrocu Ali Sesal hakkında açılan davanın ilk duruşması 8 Eylül tarihinde görülecek.

SONER AYDIN

İfade vermek üzere gittiği savcılıkta "Cumhurbaşkanı'na hakaret etmek" ve "Devletin egemenlik alametlerini alenen aşağılamak" suçlamalarıyla 22 Temmuz günü tutuklanan Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi Mersin İl Örgütü Yöneticisi ve tiyatro sanatçısı Ali Sesal hakkındaki iddianamesi hazırlandı. "Devletin egemenlik alametlerini alenen aşağılamak" ile suçlanan Sesal hakkında hazırlanan tek sayfalık iddianame, Mersin 5. Asliye Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi. 
Hazırlanan iddianamede  "Şüphelinin kendisine ait Facebook sayfasında 1 Temmuz 2016 tarihinde Türk bayrağını aşağılayıcı şekilde karikatür paylaştığı, bu şekilde üzerine atılı suçu işlediği anlaşıldığından cezalandırılmasına karar verilmesi kamu adına talep olunur" ifadeleri kullanıldı. Kabul edilen iddianame ile Sesal hakkında açılan davanın ilk duruşması 8 Eylül tarihinde görülecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA