Danışman tutuklandı! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Danışman tutuklandı!


 

Mersin’de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında adliyeye sevk edilen Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Erkan Karaaslan ile 13 avukat tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin FETÖ/PDY'ye yönelik Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında, hakkında yakalama kararı çıkarıldıktan sonra polise teslim olan Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Erkan Karaaslan ile 14 avukat, dün adliyeye sevk edildi.
Adliyedeki işlemleri gece yarısı tamamlanan şüphelilerden avukat Hasan T., adli kontrol kapsamında serbest bırakılırken, danışman Erkan Karaaslan ile avukatlar Musa Bire, İsmail Çatal, Önder Kurt, Uğraş Dalda, Nazire Demirbilek, Hacer Ayırtman, Serhat Özgür, Fatma Kaloğlu Koçak, Hasan Aygün, Mehmet Tekeli, Tevhide Yıldız, Erdoğan Günal ve Şahnur Jamam Karaşahin tutuklandı. (İHA)

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA