Protokol imzalandı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Protokol imzalandı


 

Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi ile Mersin Çalışma ve İş Kurumu arasında protokol imzalandı.

Haber Merkezi

19 – 20 Ekim 2016 tarihinde gerçekleşecek olan ve işsizlikle mücadele konusunda işgücü piyasasına yön vermeyi hedefleyen,  6. İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı işbirliği protokolü, MTOSB Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli ve Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Mustafa Kutlu tarafından imzalandı.
MTOSB Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli, 'İş ve Kariyer Fuarları'nın Mersin için çok önemli bir etkinlik olduğunu düşünüyoruz. Gerek Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan firmalar, gerekse OSB Yönetimi olarak daha önceki yıllarda olduğu gibi fuara desteklerimiz sürecek' dedi.
Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Mustafa Kutlu, Mersin’de iş arayanlarla işverenleri buluşturan fuar organizasyonunun hem iş arayanlara hem de işverenlere büyük fırsatlar sunduğunu, insan kaynakları alanında Türkiye’nin en büyük organizasyonunu Mersin’e kazandırma hedeflerinin olduğunu belirtti.
Mersin İŞKUR’un işe yerleştirme, mesleki eğitim, işbaşı eğitim, personel teşviği gibi uygulamalardan bölge firmalarının daha fazla yararlanabilmesi amacıyla Organize Sanayi Bölgesi'nde hizmet noktası açılması hususunda görüş birliğine varıldı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA