Özkan’dan esnaf ve odalara teşekkür | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Özkan’dan esnaf ve odalara teşekkür


 

AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlatılan Demokrasi Nöbeti’ne esnaf ve sanatkarlar ile odaların katılımı dolayısıyla Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Talat Dinçer’e teşekkür etti.

Haber Merkezi

Birlik Başkanı Dinçer, ziyarette yaptığı konuşmada, Türkiye’nin 15 Temmuz’da büyük bir badire atlattığına dikkat çekerek, “Halkımızın peygamber ocağı olarak gördüğü şerefli ordumuzun içerisine sızan FETÖ/PDY örgütünce gerçekleştirilmek istenen darbe girişimi, Sayın Cumhurbaşkanımızın milletimizi demokrasiye sahip çıkmak üzere sokağa çağırması ve askeriyemiz içerisindeki şerefli Türk askerinin darbecilere direnmesiyle önlendi. İhanet gecesinde 62'si polis, 5'i asker, 173'ü de sivil 240 vatandaşımız demokrasi uğruna şehit oldu, bin 535 vatandaşımız yaralandı. Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısına bizler de uyarak, esnafımız ve odalarımızla demokrasi nöbetlerine destek olduk. Demokrasimize, ülkemizin geleceğine sahip çıktık. Bu bizlerin boynumuzun borcu. Allah bizlere ömür verdiği sürece ülkemize, devletimize, milletimize sahip çıkmaya devam ederiz. Cumhurbaşkanımızın çağrısıyla gördük ki, söz konusu vatan olunca yüce milletimiz kenetleniyor, birlik, beraberlik içerisinde oluyor. Rabbim bu birlikteliğimizi korusun” ifadelerini kullandı.
AK Parti Milletvekili Özkan da Türkiye’nin 15 Temmuz gecesi büyük bir ihanetle karşı karşıya kaldığını belirterek, FETÖ/PDY örgütünce halkın hür iradesinin temsil edildiği Meclis’in bombalandığını, namluluların millete çevrildiğini, Cumhurbaşkanı ve Başbakanın yok edilmek istendiğini söyledi. İhanet çetesinin kalkışması sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Türk milletine demokrasiye sahip çıkma çağrısı yapıldığını ve o günden bugüne demokrasi nöbetleri tutulduğunu hatırlatan Özkan, “Olaylarda 240 vatandaşımız demokrasi uğruna şehit olurken, paletlerin önüne yatan, tankların üzerine çıkan Yüce Milletimiz dünyaya demokrasi dersi verdi. Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısına Mersin’deki halkımızın yanı sıra esnaf teşkilatımız da büyük destek verdi. Sayın Birlik Başkanımız, demokrasi nöbetlerine tüm esnafımızı ve odalarımızın desteğini sağladı. Birlik Başkanımız, oda başkanlarımız ve esnafımız, cuntacıların karşısında dimdik durdu, demokrasiye, ülkesine devletine sahip çıktı. Esnafımız, çiftçimiz, köylümüz, şehirlimiz kenetlendi, bir oldu, diri oldu. Yakaladığımız bu birlik ve beraberlik ülkemizin aydınlık geleceğinin yakalanmasında dönüm noktası olacaktır. Sayın Birlik Başkanımıza demokrasi nöbetlerine olan destek ve katkılarından dolayı teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA