Vali Çakacak, Mersin halkına teşekkür etti | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Vali Çakacak, Mersin halkına teşekkür etti


 

Mersin Valisi Özdemir Çakacak, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Cumhuriyet Meydanı’nında Demokrasi Nöbeti tutan Mersinlilere teşekkür etti.

Haber Merkezi

Vali Çakacak, Demokrasi Nöbeti’nin sona ermesinin ardından demokrasi nöbetine yoğun katılım gösteren Mersinliler için teşekkür mesajı yayınladı. Mersinlilere seslenen Çakacak, teşekkür mesajında, “O elim geceden bu yana tüm Türkiye’de olduğu gibi her akşam Cumhuriyet Meydanı’nı tıklım tıklım doldurarak vatanımıza, demokrasimize ve milli irademize sahip çıktınız. Sizler bu meydanlarda oldukça bizler de görevimizin başında olacağız. Hiç şüpheniz olmasın ki, devletimizin ve milletimizin daha da yücelmesi noktasında elimizden ne geliyorsa sonuna kadar yapacağız. Gösterdiği vakur duruş ile ilk günden bu yana Demokrasi Nöbeti tutan aziz Mersinlilere, meydanları boş bırakmayan vatandaşlarımıza, maddi ve manevi destek veren medya mensuplarımıza, hayırsever iş insanlarımıza, derneklerimize, vakıflarımıza, meslek odalarımıza, sivil toplum kuruluşlarımıza sonsuz şükranlarımı sunuyor, vatan ve demokrasi uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize de acil şifalar diliyorum. Bir daha böyle kötü günler yaşamamak dileğiyle sevgi ve saygılarımı sunuyorum” ifadelerine yer verdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA